Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    У Киргизстані заблокували сайт «Фергана»


    21 февраля 2012 | Новости / Интернет | Добавил: Елена Ленова
    У Киргизстані заблоковано доступ до сайту інформаційного агентства «Фергана». Про це повідомляє Lenta.ru.

    За словами головного редактора «Фергани» Даниїла Кислова, блокування здійснене за вказівкою влади.

    Як повідомляє «Фергана», доступ до сайту заблоковано провайдером ВАТ «Киргизтелеком» на підставі розпорядження Державного агентства зв'язку при уряді Киргизстану від 21 лютого 2011 року.

    За словами голови правління ВАТ «Киргизтелеком» Аскара Баратбаєва, «Киргизтелеком» може обмежувати доступ до сайту тільки для абонентів своїх інтернет-послуг.

    Наразі сайт «Фергани» недоступний для користувачів послуг тільки одного провайдера. Чи скеровано подібне розпорядження Держагентства зв'язку іншим провайдерам Киргизстану, поки невідомо.

    Заблокувати доступ до «Фергани» раніше вимагали киргизькі депутати. У червні 2011 року вони ухвалили відповідну постанову. Парламентарі звинуватили редакцію «Фергани» в публікації «провокаційних» статей, а також в «однобокому» висвітленні міжетнічних сутичок між киргизами й узбеками в червні 2010 року.

    Головний редактор інтернет-видання тоді висловив думку, що таке рішення депутати прийняли з «особистої неприязні» до сайту. Він відзначив, що при такому підході постреволюційний Киргизстан може виявитися в числі держав, які журналісти й правозахисники вважають «ворогами інтернету».

    Між тим на початку лютого генпрокурор Киргизстану Аїда Салянова, виступаючи в парламенті, стверджувала, що заблокувати «Фергану» влада не змогла: «Ми звернулися до ВАТ "Киргизтелеком" з проханням заблокувати видання "Фергана.ру" (попередня назва «Фергани». - ред.), але нам відповіли, що цей сайт неможливо заблокувати через відсутність технічних можливостей».

    «Фергана» неодноразово публікувала критичні матеріали, що стосувалися киргизького керівництва, а також революцій, які відбулися в республіці.

    Источник: telekritika.ua
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.