Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Україну можуть оштрафувати на $114 млн через інтернет-піратство


    10 февраля 2012 | Новости / Интернет | Добавил: Елена Ленова
    У зв'язку з високим рівнем інтернет-піратства в Україні, Міжнародний альянс інтелектуальної власності звернувся до Торгової палати США з проханням зняти з нашої країни преференції безмитного ввезення окремих груп товарів. Про це пише ain.ua.

    Рішення Торгової палати США буде залежати, зокрема від того, чи потрапить Україна до списку особливої уваги, який буде опубліковано в середині лютого цього року. За даними «Агентства інтернет-прав», Україна попередньо уже внесена до цього списку.



    Нагадаємо, у 2006 році зняття преференції безмитного ввезення окремих груп товарів коштувало Україні 75 млн доларів. У цьому році сума може зрости ще на 39 млн.

    Зазначимо, у 2011 році Україна вже була у списку особливої уваги Альянсу, але тоді Торгова палата не прийняла ніяких санкцій. На думку представника IIPA Еріка Шварца, ризик втратити преференції безмитного ввезення набагато вищий.

    «Рівень піратства в Україні надзвичайно високий, найвищий в Європі і закривати на це очі більше немає можливості. Зараз міжнародні зусилля спрямовані на зниження числа контрафактної продукції (слухання щодо ратифікації ACTA, SOPA, PIPA) у світовій економіці і Україна або включається у цей процес або проти неї висуваються торгові санкції», - говорить він.

    Основною перешкодою для ефективної боротьби проти інтернет-піратства є закон про телекомунікації, де йдеться, що інтернет-провайдери «не несуть відповідальності за зміст інформації, переданої через свої мережі».

    Нагадаємо, на початку лютого цього року, у Верховній Раді було зареєстровано законопроект, який забороняє правоохоронним органам вилучати суперечний контент з інтернет-сайтів та припиняти їхню роботу без відповідного рішення суду. Законопроект № 9795 про внесення змін до закону «Про телекомунікації» розробив народний депутат Олександр Фельдман (Партія регіонів).

    Источник: telekritika.ua
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.