Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Відеохостинг Hulu запускає свій перший серіал


    18 января 2012 | Интернет / На украинском языке / Мир | Добавил: Ольга Кравцова
    Американський відеохостинг Hulu запускає в мережі перший серіал власного виробництва - політичну комедію «Поле бою» (Battleground). Про це пише Los Angeles Times.

    Раніше Hulu транслював лише телепрограми та фільми, вироблені іншими студіями.

    Події серіалу «Поле бою» - розгортаються навколо передвиборної кампанії за місце в Сенаті США у штаті Вісконсині. 13-серійна стрічка в «стилі штучного документального фільму» розповідає про життя галасливих агітаторів, які працюють для просуванням кандидата, який займає третє місце у рейтингу. Вона була створена актором Джей Ді Волшом (.D. Walsh), який свого часу працював на сенатора Джона Керрі.

    Hulu вже має кілька оригінальних шоу, але «Поле бою» буде його першим проектом за оригінальним сценарієм. Його прем'єра відбудеться 14 лютого.

    Відеохостинг також планує другий сезон фільму Моргана Сперлока в «День з життя», який дебютував у минулому році. У першому сезоні картини засвітилися такі знаменитості, як музичний продюсер і член групи Black Eyed Peas Will.I.Am. і британський підприємець сер Річард Бренсон. Третє оригінальна шоу Hulu - Up to Speed - режисера Річарда Лінклейтера («Під кайфом і в сум'ятті», «Школа року») вийде в шести епізодах.

    Хоча Hulu розвиває оригінальний контент, однак, за словами віце-президента з контенту компанії Енді Форссела (Andy Forssell), відеохостинг не планує конкурувати з телевізійними мережами.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.