Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    ІнАУ: реальна інтернет-аудиторія України становить до 17 млн


    1 июля 2011 | Новости / Интернет | Добавил: Елена Ленова
    Проникнення послуги доступу в інтернет за підсумками 2011 року досягне 37-40%. Такий прогноз озвучила голова правління Інтернет-асоціації України (ІнАУ) Тетяна Попова, повідомляє «Громадський простір».

    За словами пані Попової, реальна аудиторія інтернет-користувачів в Україні, якщо враховувати дітей молодших 15 років, які не фігурують у дослідженнях маркетологів, становить до 17 млн.

    За даними компанії InMind, чисельність українців у віці 15 років і старше, що використовують інтернет не рідше одного разу на місяць, зросла до 35%, порівняно з 33% наприкінці 2010 року. В абсолютних показниках українська інтернет-аудиторія становить 13,9 млн користувачів.

    «При цьому можна очікувати подальшого продовження зростання аудиторії. Основними його драйверами стане зростання проникнення мобільного інтернету і популярності гаджетів і сегмент приватних домогосподарств», - вважає Тетяна Попова.

    Загальна кількість абонентів широкосмугового доступу в інтернет за підсумками першого кварталу 2011 року склала близько 3,93 млн, з яких 3,4 млн - домашні користувачі. За оцінками iKS-Consulting, рівень проникнення широкосмугового доступу в Україні досяг 19,3% від загальної чисельності домогосподарств - зростання показника за квартал склало 1,8 процентних пункту.

    Нагадаємо, нещодавно компанія InMind запустила п'ятитисячну медіа-панель у рамках проекту соціологічного дослідження інтернет-аудиторії України, яке проводиться на замовлення ІнАУ.

    Источник: www.telekritika.ua
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.