Навигация

Популярные статьи

Авторские и переводные статьи

Пресс-релизы

Регистрация на сайте


Опрос
Какие телеканалы вы смотрите чаще?







Сайт ZN.Ua запускає проект про сучасну світову культуру


21 мая 2011 | Новости / Интернет | Добавил: Елена Ленова
Сайт ZN.Ua на базі музичного проекту znaki.fm створює проект про сучасну світову культуру.

Як зазначає ZN.Ua, znaki.fm перезапускають під брендом «Дзеркала тижня. Україна» та розширюють тематику. Оновлені «Знаки» висвітлюватимуть сучасну культуру в усіх її проявах — від музики, літератури й кіно до дизайну, архітектури і технологій.


«Є усталена класична культура, є ресторанно-розважальна, а нам цікава актуальна культура і все, що рухає її вперед, допомагає розвиватися», — коментує головний редактор znaki.fm Влад Азаров.

Ексклюзивні матеріали «Знаків» публікуватимуться на ZN.Ua. «Ми не вважаємо сучасну культуру менш важливою, ніж економіка, політика, наука чи історія. Просто вона потребує інших форматів і нового підходу. Тому сьогодні ми запускаємо „Знаки“, які добре знаються на цьому», — каже головний редактор «Дзеркала тижня. Україна» Юлія Мостова.

Проект znaki.fm було вперше запущено у 2009 році в Києві групою журналістів і професіоналів музичної та медіа-індустрій. У 2010 році «Знаки» були номіновані на премію Артемія Троїцького «Степной волк» і потрапили у її шорт-ліст поряд із порталом Openspace.ru, журналами Rolling Stone, «Афиша» та радіопрограмою «Траектория звука».

«Дзеркало тижня» — з 2011 року «Дзеркало тижня. Україна» (ZN.UA) — виходить з 1994 року на папері та з 1998 року в інтернеті, робить ставку на авторську журналістику, думку і ексклюзив.

Источник: www.telekritika.ua
Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

Другие новости по теме:


 



Телепрограммы для газет и сайтов.
25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

Форум

Фоторепортажи

Авторская музыка

Погода

Афиша

Кастинги и контакты ТВ шоу

On-line TV

Партнеры

Друзья

Реклама

Статистика
Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.