Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    УАІР планує оголосити новий тендер на вимірювання інтернету


    11 октября 2010 | Интернет / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
    Українська асоціація інтернет-реклами (УАІР) шукає можливостей покращити вимірювання української інтернет-аудиторії. До кінця року вона розраховує залучити нових членів, серед яких можуть опинитися УМХ, РБК, «Яндекс», Mail.ru та «Однокласники», та завдяки цьому оголосити новий тендер серед дослідницьких компаній.

    Як пояснив «Телекритиці» голова технічного комітету УАІР Олексій Бакун, на час створення організації вона представляла компанії, які охоплювали близько 2/3 обороту ринку інтернет-реклами. Структура ринку змінилася, і тепер асоціація презентує менше половини ринку. Наразі вона веде переговори з великими майданчиками, перш за все «росіянами» («Яндекс Україна», Mail.ru та «Однокласники») та українськими холдингами (за інформацією ТК, це УМХ, «Обоз», «РБК-Україна» тощо) щодо їхнього вступу до УАІР. Також планується запросити кілька digital-підрозділів мережевих агенцій, у тому числі OMD (Optimum Media) та АІТІ/Carat. «Окрім того, що розширення складу зробить асоціацію репрезентативнішою, воно може дати фінансові можливості для покращення дослідження», - зазначає Олексій Бакун.

    Наприкінці року закінчується контракт УАІР з компаніями «Gemius Україна» та GfK Ukraine на дослідження аудиторії інтернету. На час першого тендеру (у 2008 році), за результатами якого перемогли ці дослідники, запропонована «Gemius Україна» технологія онлайн-вимірювань відповідала запитам та фінансовим можливостям асоціації. Але тепер, якщо з'являться нові учасники та, відповідно, збільшиться фінансування, УАІР хотіла б отримати дослідження з більшими можливостями - софтверне або інше, засноване на панельному принципі.

    У тендері зможе взяти участь і «Gemius Україна» - нарівні з іншими бажаючими.

    Залежно від темпів переговорів з потенційними новими учасниками, тендер може бути оголошений наприкінці 2010 року або на початку 2011 року.

    Цікаво, що серед українських компаній, запрошених до УАІР, є і компанія Ukr.net. Нагадаємо, вона разом з інтернет-провайдерами та кількома іншими майданчиками створила окрему асоціацію - ІнАУ, яка має власного дослідника - InMind. Минулого тижня InMind презентував перші результати роботи своєї софтверної панелі. За словами Олексія Бакуна, не виключається і такий варіант, у якому Ukr.net та InMind об'єднають зусилля з УАІР. Але наразі переговори з Ukr.net перебувають на ранній стадії, говорити про їх успішність зарано, уточнює пан Бакун.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.