Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Пропозицію від Укртелекому «Швидкість злітає!» поширено на ще більшу кількість міст України


    29 сентября 2010 | Интернет / На украинском языке / Украина / Пресс-релизы | Добавил: Сергей Никандров
    Пропозицію від Укртелекому «Швидкість злітає!» поширено на ще більшу кількість міст України29.09.2010 Укртелеком постійно покращує умови користування популярною послугою Інтернет «ОГО!». Відтепер компанія пропонує тарифні плани з більшою швидкістю доступу до Інтернету для абонентів ще більшої кількості міст України. Користувачі Інтернету «ОГО!» від Укртелекому, які обрали нові тарифні плани, об’єднуються в єдину мережу «ОГО!», що дозволяє їм обмінюватися між собою даними та завантажувати будь-яку інформацію, розміщену у дата-центрі Укртелекому, на максимальній швидкості — до 24 Мбіт/сек* незалежно від обраного тарифного плану.**

    Крім того, разом з безлімітним доступом до Інтернету з дому або офісу, абоненти ОГО! отримують багато інших переваг, серед яких: безпроводовий доступ до Інтернету в зонах Wi-Fi Укртелекому по всій Україні без додаткових витрат, персональний телефонний номер для здійснення та приймання дзвінків за технологією VoIP з будь-якої точки світу, де є доступ до Інтернету, тарифи на голосові та відео дзвінки, які залишаються завжди незмінними і не залежать від міста перебування користувача (послуга «ОГО!Телефонія»).

    Замовити послугу Інтернет ОГО! можна за телефоном 0-800-506-800 (дзвінки з мережі ВАТ «Укртелеком» безкоштовні) або у відділеннях Укртелекому у місті проживання.

    * До 24 Мбіт/сек — до споживача, до 3 Мбіт/сек — від споживача.

    ** Реальна швидкість залежить від можливостей лінії та кінцевого обладнання абонента


    Відкрите акціонерне товариство «Укртелеком» — найбільший оператор фіксованого зв’язку в Україні, лідер серед провайдерів Інтернет та мобільний оператор стандарту 3G UMTS.

    Сьогодні компанія надає свої послуги понад 10 мільйонам абонентів фіксованої телефонії, сотням тисяч користувачам послуги комутованого та некомутованого доступу до мережі Інтернет.

    Також компанія пропонує своїм клієнтам найновіші сучасні послуги: передавання даних та побудова віртуальних приватних мереж, відео-конференції, послуги мобільного зв’язку.

    Усе про послуги мобільного зв’язку Укртелекому
    за номером 0 800 50 11 88;

    Вичерпна інформація про компанію та її послуги на сайті http://www.ukrtelecom.ua/
    та за номером Контакт-центру 0 800 506 800.


    Источник: ВАТ «Укртелеком»
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.