Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Білорусія запровадила обов’язкову реєстрацію всіх сайтів


    6 мая 2010 | Интернет / На украинском языке / ex-СССР | Добавил: Ольга Кравцова
    Рада Міністрів Білорусі ухвалила постанову, згідно з якою з 1 травня 2010 року впроваджується обов”язкова реєстрація всіх інтернет-сайтів в країні. Після 1 липня сайти, що не пройдуть реєстрацію, будуть вважатися незаконними.

    Описание интерфейса регистрации сайтов Беларуси

    Даний документ був прийнятий в пакеті з кількома іншими проектами, що регулюють інтернет-діяльність в країні, зокрема, у сфері електронної торгівлі та інтернет-доступі. Наприклад, власники інтернет-кафе відтепер також зобов”язані реєструвати всіх своїх відвідувачів, а також ресурси, які були відвідані ними в інтернеті.

    Дозвіл на використання інтернет-кафе буде надаватися лише особам, що покажуть свої документи – приміром, паспорт. Власники таких закладів повинні вести спеціальний журнал, де фіксуватимуть домени або ІР-адреси сайтів, на які заходили їх відвідувачі.

    Як повідомляється у постанові Ради Міністрів, рішення про реєстрацію всіх сайтів було прийнято з метою удосконалення використання національного сегменту глобальної мережі інтернет.

    Реєстрація сайтів у Білорусі буде проводитися до 1 липня цього року. Власники сайтів повинні надати наступні дані про себе та свій проект: назву юридичної/ім”я фізичної особи яка володіє сайтом, адреса, телефон, договори власника ресурса з постачальниками інтернет-послуг, опис сайту, його IP-адреси, домени, тип хостингу, та багато інших даних. Заявки буде приймати Міністерство зв”язку та інформатизації Білорусі.

    Окрім того, подібну реєстрацію повинні пройти і компанії, що надають послуги у сфері інтернету.

    Источник: watcher
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.