Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Репортаж з Lviv Outsourcing Forum


    5 апреля 2010 | Интернет / На русском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
    В конференції взяло участь близько 80 осіб. З них власники і директори аутсорсингових компаній – 39 чоловік, фрілансери – 7 чоловік, представники наукових і громадських організацій – 9 чоловік.

    Відкрив конференцію Ростислав Чайка, засновник Lviv Startup Club, який коротко розповів, що основна мета конференції – чесний і прозорий діалог аутсорсингових компаній між собою, обмін досвідом про пошук клієнтів, інформування про створення IT-кластеру, домовленості про спільні корисні проекти.

    Олег Синютка, заступник міського голови зазначив, що сектор IT-послуг дуже важливий для міста Львова. І запропонував у разі виникнення проблем у розвитку бізнесу – навіть якщо це неприємності при зустрічі клієнтів на митниці чи в аеропорту – одразу звертатись з листом до нього або міського голови, або до Кластеру Бізнес Послуг для вирішення цих питань, пообіцявши усебічну підтримку.

    Перший доповідач – Тарас Кицмей, директор SoftServe, розповів про тенденції світового аутсорсинга у світі. Зокрема учасники дізнались, що у зв’язку із кризою в 2009 році основною рушійною силою ринку була оптимізація і скорочення видатків. Разом з тим 4-тий квартал 2009 року продемонстрував найкращий ріст за останні 6 кварталів, завдяки чому ринку вдалось закінчити 2009 рік із незначним зростанням. Цікаво було послухати про старі і нові країни і території, де розвивається аутсорсинг. Декілька країн (Єгипет, Марокко) розвинули свої аутсорсингові послуги, декілька (Пн. Ірландія, Туреччина) щезли з аутсорсингової карти світу. Було представлено ґрунтовний аналіз по Гартнеру з прогнозом, що нас очікує у 2010 році. “Серед інших 10 технологічних трендів на 2010 рік – програми для мобільних пристроїв і соціальних мереж” – зазначив наприкінці Тарас Кицмей.


    Источник: ain.ua
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.