Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    «Інтер» запустив сайт, присвячений ралі «Дакар»


    2 января 2010 | Интернет / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
    «Інтер» запустив сайт, присвячений ралі «Дакар-2010» - dakar.inter.ua. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

    На веб-ресурсі представлена довідкова інформація про ралі, досьє української команди, дані про особливості найпрестижнішиих гонок світу. До послуг відвідувачів - інтерактивна карта, де можна детально ознайомитися з перешкодами на 15 етапах, що чекають на учасників ралі на шляху з Буенос-Айреса до Ікіки та навпаки.

    Фоторепортажі та фотоматеріали сайту ілюструють географічні особливості Аргентини і Чілі та знайомлять читачів зі спортивною філософією як автолюбителів, так і компаній-автогігантів.

    За інформацією прес-служби «Інтера», невдовзі на сайті з`являться перші матеріали з Аргентини та Чілі: гарячі новини, відео з етапів раллі, ексклюзивні репортажі Андрія Цаплієнка, відеощоденники «Дакара», перші цифри турнірної таблиці тощо.

    Цього року «Дакар» проводиться в Латинській Америці та триватиме майже місяць. Маршрут пролягає на півночі Аргентини й Чилі. Щодня перегони охоплюватимуть до 500-700 км екстремальної траси: гірська місцевість, джунглі, болота, океанське узбережжя. Загалом гонщики мають подолати близько 9 тисяч кілометрів у горах і пустелях Аргентини і Чилі.

    Як повідомляла «Телекритика», «Інтер» бере участь у ралі у складі Андрія Цаплієнка та оператора Вадима Ревуна. В своїх репортажах вони щоденно інформуватимуть про перебіг подій глядачів «Інтера» та «К1».

    Учора, 1 січня, українська команда «Sixt Ukraine», до складу якої входять учасники з «Інтера», на чолі з пілотом Вадимом Нестерчуком стартувала у змаганнях, повідомляє сайт «Чемпіон». Основна частина змагань відбувається сьогодні, 2 січня.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.