Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Місто розваг «MyPlace» портал онлайн-ігор та розваг для абонентів «ОГО!»


    7 августа 2009 | Интернет / Пресс-релизы / Украина / На украинском языке | Добавил: Евгений Ленов
    6 серпня 2009 року відбулась спільна прес-конференція ВАТ «Укртелеком» та ТОВ «Сіскон» з нагоди презентації наймасштабнішого в Україні порталу онлайн-ігор та розваг реального часу — «Місто розваг», створеного спеціально для абонентів послуги «ОГО!».

    У прес-конференції взяли участь директор департаменту маркетингу ВАТ «Укртелеком» Світлана Каткова, директор департаменту інноваційних мережних технологій ВАТ «Укртелеком» Андрій Стешенко та Генеральний директор компанії «Сіскон» Ігор Кузьмін.

    ВАТ «Укртелеком» повідомляє про початок офіційного тестування нового ігрового та розважального Інтернет-ресурсу — «Місто розваг» MyPlace, створеного в партнерстві з ТОВ «Сіскон», і призначеного для абонентів широкосмугового Інтернет-доступу «ОГО!».

    «Нам, як лідеру ринку Інтернет, важлива лояльність наших клієнтів. Сьогодні, ми робимо справжній подарунок нашим Інтернет користувачам, особливо любителям on-line ігор, надаючи цілий набір популярних і затребуваних розважальних сервісів світового рівня. Користувачі нашої популярної послуги «ОГО!», а це вже понад 700 тис. абонентів, які отримують доступ до найпопулярніших ігор, у які грає весь світ, відео-порталу нашого партнера «Сіскон», а також можливість брати участь у змаганнях з кіберспорту, різних конкурсах, спілкуватися в чаті тощо. Найголовніше в даному проекті, що ми забезпечуємо належний рівень якості гри, який з нетерпінням чекали наші користувачі. Це реалізується шляхом розміщення ресурсів партнера в Дата-центрі Укртелекому — зазначила під час прес-конференції директор департаменту маркетингу ВАТ «Укртелеком» Світлана Каткова.— Хочеться підкреслити, що сервісам «Міста розваг» буде доступний по всій території України, завдяки широкій географії послуги «ОГО!» з єдиним високим рівнем якості. Ми не збираємося зупинятися на досягнутому, в наших планах надати нашим абонентам повний спектр послуг, в тому числі і не властивих для телекомунікаційного оператора завдяки співпраці з партнерами. Наша мета бути завжди на крок попереду очікувань ринку».

    ВАТ «Укртелеком» та ТОВ «Сіскон» презентують перший в Україні портал онлайн-ігор та розваг реального часу – «Місто розваг» MyPlace. Інтернет-ресурс «Місто розваг» включає в себе такі основні сервіси: Арена (ігрові сервери, інформаційний ігровий портал Games MyPlace та сервіс персональної статистики кожного гравця), міський кінотеатр (відео-портал Fishki.TV), центральна площа (форум і чат MyPlace) та місцевий клуб (соціальна мережа FACE MyPlace).

    «Сьогодні світ буквально охоплений віртуальними розвагами. Саме тому ми намагаємось не відставати від світової спільноти і пропонуємо разом з нашим партнером ВАТ «Укртелеком» українському споживачу високоякісну послугу – «Місто розваг». Я сам геймер, граю вже 10 років. Улюблені ігри — Counter Strike, Call of Duty, Team Fortress, і тому дуже добре розумію, які саме умови необхідні для якісної гри та відпочинку в мережі Інтернет. — зазначив під час прес-конференції генеральний директор ТОВ «СісКон» Ігор Кузьмін. Проект «Місто розваг» MyPlace пропонує великий вибір ігрових серверів для користувачів. Наш проект забезпечує якісну подачу самої послуги і можливість чесно змагатися без використання сторонніх програм як з боку адміністрації так і з боку гравців. Завдяки нашому сервісу у геймерів з’явилася можливість грати в улюблені ігри на високій швидкості та з маленьким «пінгом». Крім того, гравці з будь-якого куточка України можуть грати на серверах Міста. Я знаю, що у гравців початківців та професіоналів є потреба у власних серверах. Ми не відстаємо від світових тенденцій і надаємо можливість українським користувачам мати власне віртуальне місто та підтримуємо розвиток комп’ютерного спорту в Україні».

    Абоненти «ОГО!» по всій території України, завдяки спеціальним умовам, зможуть повністю оцінити переваги найкращих та найсучасніших онлайн-ігор і веб-розваг реального часу, з гарантованою якістю та швидкістю доступу.

    Попереднє тестування «Міста розваг», доступного за адресою http://myplace.com.ua/, розпочалось наприкінці весни, і, навіть незважаючи на відсутність офіційних повідомлень про його відкриття, він відразу завоював популярність в Інтернет-просторі. Більше 35 тисяч гостей вже завітали до віртуальних «вулиць» «Міста розваг», а майже 5 тисяч з них стали постійними «мешканцями» міста!

    Ліцензійними ігровими серверами скористалося понад 10 тисяч геймерів, які на міській кіберарені змагаються у найпопулярніших онлайн-іграх, таких як: Battlefield 2, Left 4, Dead, Counter-Strike 1.6, Quake 2, Call of Duty 4, Quake 3, Call of Duty 5, Day of Defeat, Diablo II LOD, Team Fortress 2, GTA: San Andreas, Wolfenshtein, Half-Life, Lineage II, Half-Life 2 та TrackMania. Ліцензійні ігрові сервери забезпечують умови чесної гри, вони захищені від використання сторонніх програм–«ботів», що, в свою чергу, забезпечує комфортну гру як на змаганнях, так і повсякденно. Для новачків та досвідчених гравців передбачені регулярні розіграші цінних призів.

    Місто розваг є єдиним на сьогодні в Україні проектом, який дає абонентам «ОГО!» можливість грати в ліцензійні онлайн-ігри не тільки з гарантованою швидкістю доступу, на надійних серверах, але й в умовах неупередженого, об’єктивного керування ігровими «світами», чесної спортивної гри, недопущення зловживань чи переваг як з боку гравців, так і з боку адміністраторів ігрових серверів.

    Робота над вдосконаленням та розширенням можливостей «Міста розваг» не припинялась ані на день, враховуючи насамперед побажання самих відвідувачів порталу. Вже найближчим часом, крім існуючих місць розваг, планується відкриття нових сервісів. Для мешканців Міста Розваг регулярно проводяться конкурси, змагання і турніри з кібер-спорту, з привабливим призовим фондом. Гравцям доступні детальні статистичні дані, завдяки яким, результати турнірів та конкурсів є цілком об’єктивними та прозорими.

    Доступ до Міста Розваг є і залишиться відкритим для всіх бажаючих. З 1 вересня – запланованої дати початку комерційної експлуатації – «Місто розваг» також залишиться доступним всім без винятку користувачам Інтернет, але абонентам «ОГО!» буде запропонована спеціальна пропозиція – «Преміум доступ». За доступну щомісячну абонентську плату, абоненти «ОГО!» – користувачі «Преміум-доступу» – отримають можливість грати на ігрових серверах Міста Розваг на високій швидкості, переважне право гри на серверах онлайн-ігор, та багато інших переваг перед звичайними Інтернет-користувачами. Зокрема, участь в турнірах і змаганнях з кіберспорту буде доступна лише абонентам «Преміум-доступу».

    Замовити «Преміум доступ» у Місто розваг, абоненти «ОГО!» зможуть на сайті самообслуговування «Мій Укртелеком», як додаткову послугу до обраного ними тарифного плану.

    Реалізація проекту«Місто розваг» стала черговим кроком ВАТ «Укртелеком» в забезпеченні абонентів «ОГО!» унікальними додатковими послугами і сервісами. Компанія пропонує й надалі пропонуватиме цікаві та інноваційні пропозиції для своїх абонентів широкосмугового доступу до Інтернет.
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.