Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    МТВ Украина запускает развлекательный портал


    7 августа 2009 | Интернет / Украина / На украинском языке | Добавил: Ольга Кравцова
    Телеканал MTV Україна радий повідомити про запуск нового масштабного проекту «Крута Україна». Ця соціальна кампанія покликана об’єднати українців, що пишаються своєю країною та не пливуть за течією стереотипів громадської думки. Перший етап цієї ініціативи відбудеться у День Незалежності України.

    Костянтин Стрюков, генеральний директор телеканалу MTV Україна: «Я звернувся до своїх колег з ідеєю зробити соціальну кампанію «Крута Україна». Без бюджету. У вільний від роботи час. Звучить романтично? Але такі вже ми емтівішники. Якщо інші кажуть, що країна стає дедалі слабшою на розум, ми говоримо зворотнє. Якщо інші можуть сумніватися в успіху кампанії, ми в неї віримо. Якщо інші принижують Україну, ми нею пишаємося. Якщо батьків не обирають, то батьківщину можна вибрати. І ми свій вибір зробили. Наша Батьківщина – Україна! Це найкрутіша країна у світі. Для нас. Для українців!»

    Спеціально для соціальної кампанії «Крута Україна» телеканал створив веб-сайт www.coolukraine.com, який відсьогодні доступний для користувачів. На сайті кожен охочий може у текстовому варіанті поділитися своїми історіями, враженнями, відкриттями, а також висловити почуття до Батьківщини через призму фото і відеокамер. Окрім того на сайті є форум для спілкування, дискусій і нових пропозицій.

    MTV також закликає усіх у День Незалежності повісити прапор на своїх дверях, балконі, у вікні тощо. Одягнути футболку збірної України або інший одяг з кольорами нашої країни. Вийти на вулицю із прапором чи пов’язати його на шию… Давайте цьогоріч разом зробимо День Незалежності - Днем жовто-блакитного драйву! Ці кольори будуть усюди і кожен з нас буде їхньою частиною. І частиною України. А це – круто!

    Источник: mmr.net.ua
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.