Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Укртелеком відновив зв'язок у Слов'янську та Краматорську


    6 августа 2014 | Телекоммуникации / На украинском языке / Украина | Добавил: Olga Kravtsova
    Технічні фахівці компанії проводять комплекс заходів з відновлення інфраструктури, що була пошкоджена в період бойових дій. Станом на початок серпня на магістральних і зонових ділянках усунуто 16 аварій, відновлено близько 900 км ліній передач. На сільських лінях зв'язку - 24 аварії, відновлено понад 530 км лінійно-кабельних споруд.

    Оператор робить все від нього залежне, щоб мешканці Донбасу мали можливість користуватися послугами зв'язку. Незважаючи на складну ситуацію у регіоні, компанія весь цей час не припиняла надання послуг. Абоненти могли користуватися фіксованою телефонією і доступом до мережі Інтернет, періодично відчуваючи складності на території активних військових дій.

    Укртелеком продовжує відновлювальні роботи в регіоні, розуміючи наскільки важливо забезпечити його жителів зв'язком. У населених пунктах, де є проблеми з електроживленням, Укртелеком робить все можливе для забезпечення його мешканців зв'язком, зокрема задіює резервні системи живлення. Там, де на даний момент немає можливості усунути пошкодження на мережі, оператор організовує і задіює резервні канали необхідної пропускної спроможності.

    Функціонування телекомунікаційних мереж поновлюється в міру закінчення ремонтних робіт та забезпечення населених пунктів електроживленням. У низці звільнених населених пунктів практично повністю відновлено надання послуг зв'язку. Сьогодні в Краматорську і Слов'янську послуги телефонії та Інтернету доступні більше 95% користувачів.

    В цілому, за час проведення АТО в регіоні, було пошкоджено понад 80 ліній передач на магістральному і зоновому сегменті мережі загальною протяжністю понад 1200 км, 58 - на сільських лініях зв'язку протяжністю – понад 1000 км.

    Источник: ukrtelecom
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.