Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    "Укртелеком" прекратил сотрудничество с Мегабанком с 30 января 2013 года


    30 января 2013 | Новости / Телекоммуникации | Добавил: Евгений Ленов
    ПАТ «Укртелеком» офіційно повідомляє, що компанія у встановленому порядку відмовилася від договору про здійснення операцій з приймання платежів за телекомунікаційні послуги з ПАТ «Мегабанк». Укртелеком змушений зробити цей крок через неконструктивну позицію ПАТ «Мегабанк», який без жодних аргументів відмовляється від цивілізованої співпраці на умовах, які практикує переважна більшість українських банків.

    У зв’язку з цим сплата комісійної винагороди за послуги ПАТ «Мегабанк» при прийманні платежів за телекомунікаційні послуги Укртелекому є обов’язком абонента.

    Наші абоненти також помітили, що в останньому місяці оплата послуг Укртелекому автоматично не вноситься у квитанцію, що формується ПАТ «Мегабанк». Тому звертаємо вашу увагу, що заповнення даних у такій квитанції «вручну» з подальшою ідентифікацію даних абонента Укртелекому через систему банку, значно підвищує ризик некоректного відображення реквізитів і може призвести до ненадходження коштів на особовий рахунок абонента.

    Крім того, розгляд суперечок між ПАТ «Укртелеком» та ПАТ «Мегабанк» може перейти у судову площину та закінчитися остаточним припиненням стосунків. За таких обставин, можливість некоректної обробки платежів за послуги ПАТ «Укртелеком» у відділеннях ПАТ «Мегабанк» суттєво зростає.

    Підкреслимо, що тільки оплата рахунка, що надійшов безпосередньо від ПАТ «Укртелеком», гарантує своєчасне та в повному обсязі надходження коштів.

    Шановні абоненти, щоб уникнути проблемних ситуацій та гарантувати коректну обробку рахунку, просимо вас при оплаті телекомунікаційних послуг ПАТ «Укртелеком» використовувати відділення інших банківських установ, де можна здійснити платежі без жодних комісій. У Харкові та області для абонентів платежі на користь Укртелекому приймає низка банківських та небанківських установ з розгалуженою мережею відділень.


    Харківське ГРУ ПАТ КБ "Приватбанк"
    ПАТ "Державний ощадний банк України"
    ХФ ПАТ "Кредитпромбанк"
    ПАТ "Енергобанк"
    ПАТ "Банк Кіпру"
    АТ "Банк Таврика"
    АТ КБ "Експобанк"
    ПАТ "Банк "Демарк"
    ПАТ "Банк Золоті Ворота"
    ПАТ "Український Професійний банк"
    АТ "Регіон-банк"
    ПАТ "Креді Агріколь Банк"
    ПАТ "Перший Український Міжнародний банк"
    ПАТ КБ "Правекс-банк"
    ПАТ Банк "Меркурій"
    Банк "Грант"
    Банк "Надра"
    ПАТ "Імексбанк"
    ПАТ АБ «Південний»
    ПАТ «Комерційний Індустріальний Банк»
    УДППЗ "Укрпошта"

    З повагою та сподіванням на розуміння
    ПАТ «Укртелеком»
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.