Навигация

Популярные статьи

Авторские и переводные статьи

Пресс-релизы

Регистрация на сайте


Опрос
Какие телеканалы вы смотрите чаще?







На Волині підключено 50-тисячного абонента послуги «ОГО!»


24 сентября 2012 | Телекоммуникации / На украинском языке / Украина | Добавил: Kravtsova Olga
Кількість абонентів найпопулярнішої в Україні послуги широкосмугового доступу до Інтернету «ОГО!» від Укртелекому на Волині сягнула 50 тисяч! 20 вересня директор Волинської філії Укртелекому Володимир Григорович Кошлатий та заступник з маркетингу та продажу послуг Валентина Миколаївна Деркач вручили планшетний комп’ютер 50-тисячному, «ювілейному» користувачу безлімітного Інтернету – Ірині Анатоліївні Петрук, що мешкає в Ковелі.

Нагадаємо, що в Луцьку послугу «ОГО!» Укртелеком представив у 2005 році. Наша послуга «ОГО!» доступна і у великих містах, і у райцентрах, селищах міського типу та селах. Варто зазначити, що якість послуги завжди на найвищому рівні як у містах, так і в невеликих населених пунктах.

Завдяки своїй зручності, доступності та якості, послуга швидко набула популярності. Якщо на початок 2005 року послугою «ОГО!» користувалися лічені абоненти Волині, то сьогодні - вже понад 50 тисяч абонентів.

Загалом же в Україні користувачами послуги «ОГО!» від Укртелекому є близько 1,5 млн. осіб, що дає змогу компанії вже тривалий час посідати лідерські позиції на ринку широкосмугового доступу до Інтернету.

Для своїх абонентів Укртелеком пропонує виключно безлімітні тарифні плани, які здатні задовольнити найвибагливіших користувачів Інтернету.

Компанія і надалі дотримуватиметься принципів прозорості у формуванні тарифних планів, пропонуючи кожному абоненту «ОГО!» тільки реальні швидкості для його телефонної лінії. Саме такий підхід дає змогу нашим абонентам обирати оптимальні варіанти підключення та користування послугою

Источник: ukrtelecom
Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

Другие новости по теме:


 



Телепрограммы для газет и сайтов.
25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

Форум

Фоторепортажи

Авторская музыка

Погода

Афиша

Кастинги и контакты ТВ шоу

On-line TV

Партнеры

Друзья

Реклама

Статистика
Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.