Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Укртелеком відкриває новий універсальний центр продажу послуг та обслуговування абонентів у Харкові


    19 июня 2012 | Телекоммуникации / На украинском языке / Украина | Добавил: Kravtsova Olga
    Комплексний підхід до кожного клієнта – філософія універсальних фірмових центрів продажу послуг та обслуговування абонентів Укртелекому.

    20 червня компанія відкриває для своїх клієнтів такий центр у Харкові, у густонаселеному районі міста, за адресою проспект Косіора, 83.

    Компанія Укртелеком, яка надає весь комплекс телекомунікаційних послуг на всій території України, представляє нові універсальні фірмові центри продажу послуг та обслуговування, де кожен може швидко і зручно підключитися до обраної послуги. Саме тут можна стати користувачем інноваційних та найпопулярніших сучасних послуг Укртелекому: фіксованої телефонії, SIP-телефонії («ОГО!»-телефонія), ТВ-тестування та популярного швидкісного Інтернету «ОГО!», яким сьогодні користуються вже понад 1,4 мільйона абонентів. Також у центрі можна стати абонентом мобільного зв’язку і високошвидкісного мобільного Інтернету та отримати всі послуги від оператора ТриМоб, єдиним власником якого є Укртелеком.

    Нагадаємо, що минулого року Укртелеком відкрив 21 універсальний центр у багатьох містах України. Протягом останнього часу компанія активно модернізувала близько сотні своїх існуючих відділень, забезпечуючи в них найвищий рівень сервісу та якісне комплексне обслуговування. Водночас Укртелеком постійно розглядає і можливості відкриття нових центрів – для комфорту своїх абонентів. Цього року вже відкрито фірмовий центр у Сумах.

    У новому харківському центрі продажу послуг та обслуговування відвідувачі можуть спочатку протестувати представлені послуги компанії та оцінити їх якість. А досвідчені продавці-консультанти, залежно від потреб і побажань клієнта, допоможуть обрати оптимальний тарифний пакет, визначитися з формою обслуговування та підібрати необхідне обладнання. Для зручності відвідувачів у центрі передбачено продаж ADSL-модемів та 3G-модемів для фіксованого та мобільного Інтернету.

    Залишити заявку на підключення послуг можна і самостійно. Для цього тут є модулі самообслуговування.

    Крім того, у новому центрі продажу послуг та обслуговування абонентів можна придбати стартові пакети «ОГО!START» та пакети мобільного зв’язку, картки поповнення рахунку мобільного зв’язку, таксофонні картки та картки передплачених послуг.

    Для зручності клієнтів нові центри працюватимуть щодня без перерви та вихідних.

    Спеціально до відкриття нового центру продажу послуг та обслуговування абонентів компанія підготувала приємні сюрпризи для мешканців Харкова. Тільки тут, за адресою м. Харків пр. Косіора, 83, протягом першого місяця роботи центру можна отримати місяць безкоштовного Інтернету при підключенні до послуг швидкісного Інтернету «ОГО!».

    Источник: ukrtelecom
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.