Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Кількість абонентів «ОГО!» перевищила позначку в 1 мільйон 400 тисяч


    3 апреля 2012 | Телекоммуникации / На украинском языке / Украина | Добавил: Kravtsova Olga
    Кількість абонентів найпопулярнішої в Україні послуги широкосмугового доступу до Інтернету «ОГО!» перевищила позначку в 1 мільйон 400 тисяч, станом на 2 квітня 2012 року склавши 1 406 тисяч!

    Загалом за перші три місяці нового року абонентська база «ОГО!» зросла більш ніж на 60 тисяч. Такий результат багато в чому забезпечили привабливі акційні пропозиції, які діяли у першому кварталі 2012 року – «Сто днів Інтернету «ОГО!» безкоштовно» та акція «Модем з Wi-Fi для «ОГО!» за 1 гривню», яка триватиме до кінця травня. Високим темпам підключення також значно сприяла активна робота з потенційними абонентами безпосередньо на місцях.

    Укртелеком, як лідер Інтернет-ринку, упродовж року планує не тільки зберегти високі показники росту абонентської бази «ОГО!», а й збільшити їх.

    У своїй роботі компанія і надалі дотримуватиметься принципів прозорості у формуванні тарифних планів, пропонуючи кожному абоненту «ОГО!» тільки реальні швидкості для його телефонної лінії. Саме такий підхід дозволяє нашим абонентам обирати оптимальні варіанти підключення та користування послугою «ОГО!» за співвідношенням ціна/швидкість.

    Крім того, вже найближчим часом Укртелеком запропонує всім абонентам «ОГО!» нові цікаві продуктові та акційні пропозиції.

    Источник: Укртелеком
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.