Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    «Київстар» запровадив контроль доступу в інтернет на базі рішень Blue Coat


    24 января 2012 | Телекоммуникации / Пресс-релизы | Добавил: Kyivstar
    «Київстар» за сприяння компанії «Інфосистеми Джет» завершив впровадження системи управління доступом в інтернет, побудованої на базі технологій Blue Coat. Це найбільше впровадження рішень Blue Coat в телеком секторі України.

    «Київстар» традиційно приділяє значну увагу питанням забезпечення інформаційної безпеки своєї роботи. У зв'язку з розвитком бізнесу оператора підвищилася актуальність завдання управління інтернет-комунікаціями і прискорення роботи користувачів з мережевими бізнес-додатками.

    Для вирішення поставленої задачі служба інформаційної безпеки «Київстар» запросила компанію «Інфосистеми Джет» в якості експерта, що має великий досвід реалізації подібних проектів на території Росії та СНД. Фахівці інтегратора спільно з командою «Київстар» провели тестування продуктів кількох вендорів і вибрали рішення компанії Blue Coat.

    Програмно-апаратний комплекс Blue Coat призначений для управління інтернет-трафіком, включаючи аутентифікацію користувачів, фільтрацію трафіку, запобігання витоків інформації, блокування шкідливих сайтів та інші функції. Єдина консоль управління комплексом в поєднанні з гнучкою системою побудови правил обробки контенту дозволяють обслуговувати систему, задіявши мінімальну кількість адміністраторів.

    У першу чергу програмно-апаратний комплекс Blue Coat був розгорнутий в центральному офісі «Київстар». Для цього були розроблені і впроваджені політики управління правами доступу користувачів до інтернет-ресурсів, виконані необхідні налаштування обладнання, після чого рішення інтегровано в існуючу ІТ-інфраструктуру та системи інформаційної безпеки оператора. Після закінчення періоду дослідної експлуатації комплекс був впроваджений у всіх філіях «Київстар». Наразі ця система забезпечує управління доступом в інтернет всіх співробітників компанії – як у центральному офісі, так і у філіях.

    Начальник служби інформаційної безпеки «Київстар» Сергій Артьомов:

    «Для нас важливо не просто забезпечити високий рівень інформаційної безпеки та дотримання всіма користувачами політик безпеки, ми орієнтуємося на створення для співробітників дійсно комфортного середовища при роботі в глобальній мережі. Технології Blue Coat, налаштовані фахівцями «Інфосистеми Джет» спеціально під рішення наших задач, дозволяють забезпечувати всі необхідні для цього умови».

    Директор з розвитку бізнесу в телекомі «Інфосистеми Джет-Україна» Костянтин Кічігін:

    «Для нас цей проект важливий з кількох причин. По-перше, це найбільше впровадження технологій Blue Coat в Україні на сьогоднішній день. По-друге, телекомунікаційний сектор цікавий для нас, і ми стрімко розширюємо спектр наших рішень в області безпеки для операторів зв'язку, нам є, що представити в цій галузі. Цікаві також плани щодо розвитку проекту як основи нових послуг для клієнтів оператора».

    Наразі розглядаються варіанти подальшого розвитку проекту. Наприклад, використання впровадженої системи в якості платформи для надання нових послуг абонентам «Київстар».

    Представник Blue Coat Systems в Росії та СНД Влад Григор’янц:

    «Даний проект має для нас стратегічне значення і є черговим прикладом якісної підготовки і професійної роботи як нашого партнера - компанії«Інфосистеми Джет», так і фахівців «Київстар». Широка масштабованість наших рішень дозволяє застосовувати їх у компаніях з великою кількістю користувачів. Впровадження веб-шлюзів безпеки ProxySG дозволить «Київстар» захистити своїх співробітників від небезпечних інтернет-ресурсів та підвищити продуктивність їх праці, забезпечивши комфортні умови для роботи».

    Довідка про «Київстар»

    «Київстар» – оператор телекомунікацій №1 в Україні. Надає послуги мобільного зв’язку, мобільного та фіксованого інтернету (на базі технології FTTB), найкращий бренд в Україні. За даними щорічного дослідження компанії Ericsson, мережа мобільного зв'язку ПрАТ «Київстар» є однією з найкращих у Європі і охоплює всі великі та малі міста України, а також понад 28 тис. сільських населених пунктів, усі основні національні й регіональні траси, більшість морських і річкових узбереж України. «Київстар» надає послуги EDGE/GPRS на всій території свого покриття, а також роумінгові послуги в 195 країнах на 5 континентах. Покриття фіксованого інтернету є у 135 містах України.

    ПрАТ «Київстар» входить до складу групи компаній VimpelCom Ltd.

    «Київстар» надає телекомунікаційні послуги під брендами «Київстар», djuice та «Київстар Бізнес». Загальна клієнтська база становить близько 25 млн. абонентів.

    Місія «Київстар» – поліпшувати життя завдяки телекомунікаційним послугам найвищої якості.

    www.kyivstar.ua, www.djuice.ua, www.beeline.ua

    Довідка про компанію «Інфосистеми Джет»

    «Інфосистеми Джет» - один з найбільших системних інтеграторів на ринках Росії та країн СНД. Компанія пропонує широкий спектр послуг з розробки, створення і сервісного обслуговування високонадійних обчислювальних систем і мереж, організації управління ІТ-інфраструктурою та ІТ-послугами, рішень з інформаційної безпеки, спеціалізованих галузевих рішень. Компанія має регіональні офіси в шести містах Росії - від Санкт-Петербурга і Краснодара до Владивостока, а також представництва в Україні, Казахстані та Азербайджані. Веде проекти у Вірменії, Грузії, Таджикистані та Узбекистані.
    www.jet.msk.su

    Довідка про компанію Blue Coat Systems, Inc.

    Blue Coat Systems, Inc. (NASDAQ: BCSI), заснована в 1996 році, є публічною компанією, головний офіс якої розташований у м. Саннівейл, Каліфорнія. Компанія займається виробництвом рішень для забезпечення безпеки і прискорення роботи бізнес-додатків в територіально-розподілених корпоративних мережах (WAN). Продукція Blue Coat розповсюджується клієнтам через глобальну мережу офісів прямих продажів, дистриб'юторів і реселерів в більш ніж 50-ти країнах світу. Компанія займає лідируючі позиції в своїй галузі, системи Blue Coat встановлені більш ніж у 15 000 клієнтів по всьому світу. У 2009 році представництво Blue Coat Systems, Inc. з'явилося в Росії.
    www.bluecoat.com

    Источник: Киевстар
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.