Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Укртелеком проклав перший оптичний канал до національного спорткомплексу «Олімпійський»


    7 октября 2011 | Телекоммуникации / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
    ПАТ «Укртелеком» - офіційний постачальник телекомунікаційних послуг та провайдер телекомунікаційних послуг УЄФА ЄВРО 2012™, продовжує успішну підготовку мережної інфраструктури та окремих об’єктів до проведення Чемпіонату Європи з футболу.

    Усі роботи виконуються нашою компанією згідно з графіком, а іноді з його випередженням. Так, на прохання керівництва НСК «Олімпійський» Укртелеком раніше визначеного терміну проклав до стадіону оптоволоконний кабель. Таким чином, головна спортивна арена країни з’єднана з транспортною мережею Укртелекому. Вже 8-го жовтня, під час відкриття національного спорткомплексу «Олімпійський», оптичний канал Укртелекому буде використовуватися для якісної передачі даних та телевізійної трансляції урочистої церемонії.

    Протягом місяця планується завершити роботи з прокладання другого оптичного кабеля до НСК «Олімпійський» за незалежною трасою, що забезпечить 100% резервування. Обладнання, яке буде встановлено на спорткомплексі «Олімпійський», забезпечить підключення стадіону до транспортної мережі ПАТ «Укртелеком» на швидкості 100 Гбітс. Такі потужні з’єднання, що необхідні для передачі відео- та аудіосигналів зі стадіонів до міжнародного трансляційного центру у Варшаві та у зворотному напрямку, організуються до кожного стадіону.

    Спорткомплекс «Олімпійський» буде підключено також до ІР-мережі Укртелекому. Це потрібно для забезпечення представників УЄФА та журналістів, які працюватимуть на ЄВРО 2012, якісними послугами з обміну даними, ІР-телефонії, доступу до Інтернету.

    Сьогодні Укртелеком продовжує створювати та впроваджувати на стадіонах, зокрема й на НСК «Олімпійський», унікальні телекомунікаційні рішення згідно з вимогами УЄФА.

    Нагадаємо, що у рамках проекту ЄВРО 2012 ПАТ «Укртелеком», як офіційний провайдер телекомунікаційних послуг УЄФА ЄВРО 2012™ в Україні, забезпечить усіма телекомунікаційними послугами більше 20 офіційних об’єктів УЄФА ЄВРО 2012, зокрема головний офіс Місцевого організаційного комітету «ЄВРО 2012 Україна», готелі у Києві, Донецьку, Харкові та Львові, де передбачено розташування міні штаб-квартир УЄФА та розміщення цільових груп УЄФА, стадіони, аеропорти, вокзали та прес-центри у містах, що прийматимуть чемпіонат.

    Укртелеком надаватиме УЄФА сервіси з трансляції відео- та аудіосигналів зі стадіонів; побудови міжнародної корпоративної мережі УЄФА для обміну даними, ІР-телефонії та відеоконференцзв'язку; побудови віртуальних приватних мереж медіа-агентств; виходу в Інтернет для УЄФА, медіа-агентств, журналістів; безпроводового підключення до мереж передавання даних за технологією Wi-Fi на всіх об'єктах; послуги мобільного та фіксованого телефонного зв'язку; послуги з підтримки периферійного обладнання (комп'ютери, принтери, факси тощо).

    Партнерство з УЄФА – це справжнє міжнародне визнання лідерства Укртелекому, як єдиного національного оператора, який надає повний спектр телекомунікаційних послуг на всій території України. Компанія зробить усе можливе, щоб телекомунікаційний рівень проведення європейської першості відповідав найкращим світовим стандартам.

    Источник: ukrtelecom
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.