Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Загальна ємність внутрішніх каналів Укртелекому зросла до 760 Гбіт/с!


    30 августа 2011 | Телекоммуникации / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
    Укртелеком завершив черговий масштабний етап модернізації власної мережі, яка повністю задовольнить потреби у якісному Інтернеті мільйонів існуючих та потенційних клієнтів.

    У всіх обласних центрах України підключення до Інтернет-магістралі організовані на швидкості 10 Гбіт/с з резервуванням, тоді як раніше цей показник був удесятеро меншим. Загалом кожна область України має підключення до мережі Укртелекому на швидкостях 20 або 40 Гбіт/с до двох центральних вузлів у Києві та Дніпропетровську одночасно. Відтак загальна пропускна здатність мережі компанії у всіх регіонах України складає сьогодні 760 Гбіт/с! Така пропускна здатність дозволяє повністю забезпечити потреби у якісному широкосмуговому доступі до Інтернету більш ніж 1,2 мільйонів абонентів фіксованого «ОГО!» та майже 700 тисячам користувачів мобільного зв’язку Укртелекому.

    Такі високі швидкості досягнуті, зокрема, завдяки створенню Укртелекомом двох потужних вузлів у Києві та Дніпропетровську. Вони з’єднані між собою на швидкості 80 Гбіт/с та побудовані за повністю резервованою схемою. До того ж, на кожному з вузлів встановлено чотири магістральні маршрутизатори Juniper T1600, які є провідними рішеннями серед платформ мереж ІP/MPLS та здатні забезпечити швидкість від 320 Гбіт/с до 1,6 Тбіт/с в одному шасі.

    До київського і дніпропетровського вузлів підведені й міжнародні з’єднання від операторів першого рівня Level3 та TeliaSonera загальною ємністю 220 Гбіт/с, по 110 Гбіт/с на кожен вузол. Крім того, до цих вузлів підключені з’єднання від пірінг-партнерів Укртелекому загальною ємністю 80 Гбіт/с та Дата-центру нашої компанії - також загальною ємністю 80 Гбіт/с.

    Сьогодні мережа Укртелекому навіть у «пікові» години має величезний «запас міцності» за всіма ключовими параметрами: завантаженням внутрішніх та міжнародних каналів, каналів Дата-центру тощо. Як компанія, що націлена на майбутнє, Укртелеком вже до кінця року збільшить з’єднання між вузлами Києва та Дніпропетровська до 160 Гбіт/с, таку ж ємність каналів матиме і Дата-центр товариства.

    Гарантуючи більш ніж 1,2 мільйонів існуючих користувачів широкосмугового Інтернету «ОГО!» і тисячам корпоративних клієнтів необхідну якість прийому/передачі інформації в Україні та за кордон з урахуванням технології ADSL, компанія вже підготувала мережу й до впровадження нових інноваційних продуктів і технологій. Потужності мережі здатні прийняти сотні тисяч нових абонентів «ОГО!» та забезпечити преміум-якість Інтернет-послуг за технологією FTTH (оптика в квартиру). Масове впровадження такої технології відбудеться найближчим часом, а преміум-послуги Інтернету і цифрового телебачення Укртелеком вже найближчим часом виведе на ринок.

    Вимоги до ємності та надійності мереж Укртелекому значно підвищуються ще й з огляду на те, що саме інфраструктура компанії буде використовуватися під час проведення ЄВРО-2012. Сьогодні за графіком відбувається підключення чотирьох стадіонів, на яких відбуватимуться матчі, до транспортної мережі Укртелекому. Кожен стадіон отримає канали загальною пропускною здатністю 100 Гбіт/с. Після завершення Чемпіонату Європи з футболу всі побудовані до нього об’єкти будуть задіяні в інфраструктурі компанії, що значно підвищить її потенціал.

    “Інтернет – це Укртелеком” не просто девіз компанії, а насамперед великі зобов’язання постійно розвивати інфраструктуру, збільшувати канали зв’язку, створювати продукти для задоволення потреб користувачів не тільки великих міст, а й усіх інших населених пунктів України. Тому що доступ до ресурсів Інтернету – це життєва необхідність, яка впливає на стиль та якість життя людей.

    Источник: Укртелеком
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.