Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Нацрада ТБ і РМ. Затверджено нову редакцію Інструкції про порядок здійснення перевірок телерадіоорганізацій та провайдерів програмної послуги України


    16 декабря 2010 | Телекоммуникации / На украинском языке / Украина / Пресс-релизы | Добавил: Сергей Никандров
    Нацрада ТБ і РМ.  Затверджено нову редакцію Інструкції про порядок здійснення перевірок телерадіоорганізацій  та провайдерів програмної послуги України


    УКРАЇНА

    НАЦІОНАЛЬНА РАДА УКРАЇНИ
    З ПИТАНЬ ТЕЛЕБАЧЕННЯ І РАДІОМОВЛЕННЯ
    ПРЕС-СЛУЖБА


    вул. Прорізна, 2, м. Київ, 01601, т/ф.: 278-75-75,
    www.nrada.gov.ua, E-mail: pressa@nrada.gov.ua


    № 409 від 15 грудня 2010 р.

    Повідомлення для ЗМІ

    Національна рада затвердила нову редакцію Інструкції Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення про порядок здійснення перевірок телерадіоорганізацій та провайдерів програмної послуги України.

    29 липня 2010 року рішенням Національної ради № 1127 цей документ було взято за основу та оприлюднено на сайті для громадського обговорення.

    Свої пропозиції до проекту Інструкції надіслали такі організації:

    Індустріальний Телевізійний Комітет (ІТК), Незалежна Асоціація телерадіомовників (НАМ), Телекомунікаційна Палата України, Державний департамент інтелектуальної власності Міністерства освіти і науки України, ДП „Українське агентство з авторських та суміжних прав”, Громадська організація „Коаліція виконавців та продюсерів України”, Об’єднання підприємств “Український музичний альянс”, Асоціація музичної індустрії України, Асоціація „Укртелемережа”.

    Національна рада частково врахувала пропозиції, внесені Індустріальним Телевізійним Комітетом (ІТК), Незалежною Асоціацією телерадіомовників (НАМ), Телекомунікаційною Палатою України, Асоціацією „Укртелемережа”.

    Пропозиції Державного департаменту інтелектуальної власності Міністерства освіти і науки України, ДП „Українське агентство з авторських та суміжних прав”, Громадської організації „Коаліція виконавців та продюсерів України”, Об’єднання підприємств „Український музичний альянс”, Асоціації музичної індустрії України, щодо включення до Інструкції положення про можливість перевірки уповноваженими особами Національної ради наявності в телерадіоорганізацій угод на використання об’єктів авторського права, були відхилені як такі, що не належать до наглядових повноважень Національної ради, визначених статтею 13 Закону України „Про Національну раду України з питань телебачення і радіомовлення”.

    Після реєстрації Інструкції в Мін’юсті цей документ буде оприлюднений в офіційних виданнях та на сайті Національної ради.


    Прес-служба Національної ради


    Источник: Прес-служба Національної ради з питань телебачення і радіомовлення
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.