Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Нацрада ТБ і РМ. Проекти двох регуляторних актів ухвалено за основу


    16 декабря 2010 | Телекоммуникации / На украинском языке / Украина / Пресс-релизы | Добавил: Сергей Никандров
    Нацрада ТБ і РМ.  Проекти двох  регуляторних актів ухвалено за основу


    УКРАЇНА

    НАЦІОНАЛЬНА РАДА УКРАЇНИ
    З ПИТАНЬ ТЕЛЕБАЧЕННЯ І РАДІОМОВЛЕННЯ
    ПРЕС-СЛУЖБА


    вул. Прорізна, 2, м. Київ, 01601, т/ф.: 278-75-75,
    www.nrada.gov.ua, E-mail: pressa@nrada.gov.ua


    № 412 від 15 грудня 2010 р.

    Повідомлення для ЗМІ

    Національна рада взяла за основу Правила ведення мовлення на теле- і радіоканалах у дні трауру (скорботи, жалоби) та дні пам’яті та ухвалила рішення оприлюднити проект цього документу на офіційному сайті регуляторного органу для громадського обговорення. Встановлено термін для обговорення – до 30 січня 2011 року.

    Метою прийняття Правил є забезпечення виконання відповідних Указів Президента України стосовно мовлення особливого характеру, яке б відображало причини оголошення днів трауру (скорботи, жалоби) та днів пам’яті.

    Впровадження Правил надасть можливість забезпечити єдиний порядок ведення мовлення телерадіоорганізаціями у дні трауру (скорботи, жалоби) і дні пам’яті та здійснення Національною радою наглядових повноважень стосовно мовлення в ці дні.

    Також було взято за основу проект Системи візуальних позначок класифікації кіновідеопродукції залежно від аудиторії, на яку вона розрахована. Документ буде оприлюднено на офіційному сайті Національної ради для громадського обговорення. Термін надання пропозицій – до 30 січня 2011 року.

    Затвердження Національною радою Системи візуальних позначок передусім сприятиме захисту прав неповнолітніх глядачів від трансляції на вітчизняному телеекрані сцен жорстокості та насильства, та недопущенню порушень усталених у суспільстві етичних і моральних норм.

    Довідково: відповідні документи були ухвалені Національною радою в попередні роки, у зв’язку з внесенням змін до Закону України „Про Національну раду України з питань телебачення і радіомовлення” (ст. 17 „Акти Національної ради”) вони мають проходити всі стадії прийняття та порядок оприлюднення актів, визначених Законом України „Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності”.


    Прес-служба Національної ради


    Источник: Прес-служба Національної ради з питань телебачення і радіомовлення
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.