Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Нацрада ТБ і РМ. Внесено зміни до універсальної програмної послуги Костянтинівки, Краматорська та Нововолинська


    23 сентября 2010 | Телекоммуникации / На украинском языке / Украина / Пресс-релизы | Добавил: Сергей Никандров
    Нацрада ТБ і РМ.  Внесено зміни до універсальної  програмної послуги  Костянтинівки, Краматорська та Нововолинська


    УКРАЇНА

    НАЦІОНАЛЬНА РАДА УКРАЇНИ
    З ПИТАНЬ ТЕЛЕБАЧЕННЯ І РАДІОМОВЛЕННЯ
    ПРЕС-СЛУЖБА


    вул. Прорізна, 2, м. Київ, 01601, т/ф.: 278-75-75,
    www.nrada.gov.ua, E-mail: pressa@nrada.gov.ua


    № 278 від 22 вересня 2010 р.

    Повідомлення для ЗМІ

    На засіданні Національної ради 22 вересня серед інших було ухвалено три рішення про внесення змін до переліку програм, які є обов’язковими для включення до складу універсальної програмної послуги в містах Костянтинівці та Краматорську Донецької області й місті Нововолинську Волинської області. Про це повідомив журналістам член Національної ради Євген Баранов на брифінгу, що відбувся по закінченню засідання.

    Ці питання були розглянуті на засіданні у зв’язку зі зверненнями до Національної ради провайдерів програмної послуги щодо неякісного прийому телевізійних програм і неможливості їх належної трансляції. Національна рада звернулася до Українського державного центру радіочастот із проханням провести вимірювання напруги електромагнітного поля передавачів. Після отримання відповідних висновків Національна рада ухвалила внести зміни до переліку програм, які є обов’язковими для включення до складу універсальної програмної послуги.

    З переліку програм, які є обов’язковими для включення до складу універсальної програмної послуги в м. Нововолинську Волинської обл., вилучено програму ТОВ „Володимир-Волинське агентство телевізійного мовлення „Володимир” на 37 ТВК , м. Володимир-Волинський Волинської області.

    З переліку програм, які є обов’язковими для включення до складу універсальної програмної послуги в м. Краматорську Донецької обл., вилучено програму ТОВ "Скіф-2" на 41 ТВК, м. Костянтинівки Донецької області.

    З переліку програм, які є обов’язковими для включення до складу універсальної програмної послуги в м. Костянтинівці, вилучено програму ТОВ „ТРК ”САТ-плюс” та ПП „ТРК ”Схід” на 24 ТВК (м. Краматорськ), програму ТОВ ТРК „Заказ” на 25 ТВК (м. Артемівськ), програму ТОВ „Компанія інформації радіо телекомунікації „ТОР” на 36 ТВК (м. Краматорськ), програму КП „Артемівське телерадіомовлення” на 43 ТВК (м. Артемівськ).


    Прес-служба Національної ради


    Источник: Прес-служба Національної ради з питань телебачення і радіомовлення
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.