Навигация

Популярные статьи
  • Как получить дубликат водительских прав

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Укртелеком вийшов на прибуток: І півріччя компанія завершила з чистим прибутком 48 млн. грн.


    30 июля 2010 | Телекоммуникации / На украинском языке / Украина / Пресс-релизы | Добавил: Сергей Никандров
    Укртелеком вийшов на прибуток: І півріччя компанія завершила з чистим прибутком 48 млн. грн.29 липня 2010 року І півріччя 2010 року ВАТ «Укртелеком» завершив із чистим прибутком у 48 млн. грн., як і вимагав Міністр транспорту та зв’язку України Костянтин Єфименко.

    «Я дуже чітко ставив питання по Укртелекому, адже, на моє переконання, компанія має низку можливостей, щоб працювати з прибутком і невдовзі вийти на новий рівень розвитку. Результати І півріччя – свідчення цьому», - сказав Костянтин Єфименко.

    В умовах постійного падіння доходів від традиційної телефонії компанія зробила ставку на розвиток послуг доступу до мережі Інтернет та надання послуг мобільного зв’язку. «Розвиток послуг широкосмугового доступу до мережі Інтернет та послуг мобільного зв’язку стандарту UMTS, і, відповідно, збільшення кількості користувачів цих послуг, дозволили Укртелекому збільшити доходи», - сказав Міністр, додавши, що за рахунок цих напрямків діяльності компанія частково компенсуватиме падіння доходів від послуг фіксованого зв’язку.

    За І півріччя 2010 року компанією надано телекомунікаційних послуг зв’язку на суму 4 008,2 млн. грн., що на 152 млн. грн. більше, ніж у І півріччі 2009 року.

    Зростання доходів відбулось за рахунок збільшення в 1,3 рази обсягів доходів від надання послуг комп’ютерного зв’язку. Ріст доходів обумовлено подальшим збільшенням користувачів послуги «ОГО!» та розширенням спектру надання послуг.

    Станом на 1 липня 2010 року кількість користувачів широкосмугового доступу склала майже мільйон, при цьому в І півріччі їх кількість збільшилась на понад 150 тисяч. Також в 1,9 рази збільшився обсяг доходів від надання послуг мобільного зв’язку (нині становить 93 млн. грн.), а кількість абонентів мобільного зв’язку за І півріччя збільшилась на 126,8 тис. (нині складає 485,3 тис.).

    Источник: Державна адміністрація зв'язку Міністерства транспорту та зв'язку України
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.