Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Національна рада не погодила два законопроекти і проект постанови Кабінету Міністрів


    30 июля 2010 | Телекоммуникации / На украинском языке / Украина / Пресс-релизы | Добавил: Сергей Никандров
    Національна рада не погодила два законопроекти і проект постанови  Кабінету Міністрів


    УКРАЇНА

    НАЦІОНАЛЬНА РАДА УКРАЇНИ
    З ПИТАНЬ ТЕЛЕБАЧЕННЯ І РАДІОМОВЛЕННЯ
    ПРЕС-СЛУЖБА


    вул. Прорізна, 2, м. Київ, 01601, т/ф.: 278-75-75,
    www.nrada.gov.ua, E-mail: pressa@nrada.gov.ua


    № 219 від 29 липня 2010 р.

    Повідомлення для ЗМІ

    Не погоджено проект закону України «Про внесення змін до Закону України „Про захист суспільної моралі», розроблений Національною експертною комісією України з питань захисту суспільної моралі.

    Перший заступник голови Національної ради Оксана Головатенко на брифінгу Національної ради, що відбувся сьогодні, 29 серпня, з приводу цього рішення зазначила: „Сьогодні ми ухвалили дуже позитивне рішення для всієї індустрії. НЕК направила до Нацради на погодження законопроект „Про захист суспільної моралі”, в якому передбачається право комісії перевіряти телерадіоорганізації. Закон чітко визначає, що це є повноваженням виключно Національної ради. Національна рада не погодила цей законопроект, оскільки він суперечить законодавству. Це наша принципова позиція”.

    Рішення Національної ради про непогодження законопроекту та обґрунтування цього рішення буде надіслано до Національної експертної комісії.

    Ще один документ – Інструкцію про порядок проведення експертизи, надісланий до Національної ради цією ж Комісією, було залишено без розгляду, оскільки повноваженнями Національної ради не передбачено погодження. затвердження чи розгляд подібних документів.

    Не погодила Національна рада і розроблений Міністерством транспорту і зв’язку України проект закону „Про особливості здійснення закупівель за державні кошти телекомунікаційних послуг, в тому числі з ретрансляції радіо та телесигналів (за винятком послуг мобільного зв’язку та послуг Інтернет-провайдерів)”.

    Як пояснив голова Національної ради Володимир Манжосов, у запропонованому проекті є неузгодження з Конституцією України і Законом України „Про телебачення і радіомовлення”.

    Крім цього, не було погоджено проект постанови Кабінету Міністрів України „Про заходи щодо впровадження поширення радіопрограм Національної радіокомпанії України у діапазоні 87,5-108 МГц”.


    Прес-служба Національної ради


    Источник: Прес-служба Національної ради з питань телебачення і радіомовлення
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.