Навигация

Популярные статьи

Авторские и переводные статьи

Пресс-релизы

Регистрация на сайте


Опрос
Какие телеканалы вы смотрите чаще?







Нацрада ТБ і РМ. Кільком провайдерам програмної послуги відмовлено у переоформленні ліцензії


18 июля 2010 | Телекоммуникации / На украинском языке / Украина / Пресс-релизы | Добавил: Сергей Никандров
Нацрада ТБ і РМ.  Кільком провайдерам програмної послуги відмовлено у переоформленні ліцензії


УКРАЇНА

НАЦІОНАЛЬНА РАДА УКРАЇНИ
З ПИТАНЬ ТЕЛЕБАЧЕННЯ І РАДІОМОВЛЕННЯ
ПРЕС-СЛУЖБА


вул. Прорізна, 2, м. Київ, 01601, т/ф.: 278-75-75,
www.nrada.gov.ua, E-mail: pressa@nrada.gov.ua


№ 203 від 14 липня 2010 р.

Повідомлення для ЗМІ

Кільком провайдерам програмної послуги відмовлено у переоформленні ліцензії

14 липня 2010 року по закінченні засідання Національної ради відбувся брифінг для журналістів. У ньому взяли участь голова Національної ради Володимир Манжосов, перший заступник голови Оксана Головатенко, заступник голови Лариса Мудрак і члени Національної ради Оксана Єлманова і Микола Фартушний.

Володимир Манжосов розповів журналістам, що на сьогоднішньому засіданні кільком провайдерам програмної послуги було відмовлено у переоформленні ліцензій. у зв’язку з тим, що в заявних документах на переоформлення значно збільшені показники щодо території надання послуг та кількості домогосподарств. Ці показники враховуються при нарахуванні ліцензійного збору під час видачі ліцензій, і вони суттєво впливають на його розмір.

Якщо провайдер подає заяву на переоформлення без суттєвих змін цих показників, Національна рада виносить рішення про переоформлення ліцензії. Але коли кількість домогосподарств збільшується вдвічі чи втричі, це означає що ліцензіат за мінімальну вартість у 85 грн. хоче отримати де-факто нову ліцензію. Такі непорозуміння з обрахуванням ліцензійного збору виникли з набуттям чинності з 1 січня 2010 року змін до статті 31 Закону України „Про телебачення і радіомовлення”.

„Дуже приємно, що ліцензіати з розумінням ставляться до вирішення цієї проблеми, і сьогодні на засіданні вони погодилися з аргументами Національної ради,” – зазначив Володимир Манжосов. Пропозиції щодо врегулювання цього питання вже надані до відповідних інстанцій, уточнив він.

Своєю чергою, Лариса Мудрак додала: „У ситуації, коли взаємини між державою і суб’єктами господарювання – провайдерами програмної послуги розбалансовані, Національна рада вважає за доцільне відмовляти заявникам у переоформленні ліцензії, доки це питання не буде вирішене законодавчо”.


Прес-служба Національної ради


Источник: Прес-служба Національної ради з питань телебачення і радіомовлення
Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

Другие новости по теме:


 



Телепрограммы для газет и сайтов.
25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

Форум

Фоторепортажи

Авторская музыка

Погода

Афиша

Кастинги и контакты ТВ шоу

On-line TV

Партнеры

Друзья

Реклама

Статистика
Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.