Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    НКРЗ прийняла за основу проект Порядку виконання робіт з виявлення та усунення дії джерел радіозавад у смугах радіочастот загального користування


    24 июня 2010 | Телекоммуникации / На украинском языке / Украина / Пресс-релизы | Добавил: Сергей Никандров
    НКРЗ  прийняла за основу проект Порядку виконання  робіт з виявлення  та усунення дії джерел радіозавад у смугах радіочастот загального користування
    НАЦІОНАЛЬНА КОМІСІЯ З ПИТАНЬ РЕГУЛЮВАННЯ ЗВ’ЯЗКУ УКРАЇНИ
    СЕКТОР ВЗАЄМОДІЇ ІЗ ЗМІ ТА ЗВ’ЯЗКІВ ІЗ ГРОМАДСЬКІСТЮ

    тел.: 044 569 71 03, 278 08 13
    вул. Хрещатик, 22, м. Київ, 01001
    web: www.nkrz.gov.ua, e-mail: press@nkrz.gov.ua

    24.06.2010 24 червня 2010 року на черговому засіданні НКРЗ прийняла за основу проект Порядку виконання робіт з виявлення та усунення дії джерел радіозавад у смугах радіочастот загального користування (далі – Порядок).

    Необхідність удосконалення Порядку обумовлена численними порушенями законодавства в сфері користування РЧР, що призводять до виникнення радіозавад у роботі радіоелектронних засобів.

    Метою введення в дію нової редакції Порядку є:

    - необхідність більш чіткої конкретизації повноважень УДЦР та ДІЗ з питань їх взаємодії при проведенні заходів щодо усунення дії джерел радіозавад з урахуванням вимог нормативно-правових актів з питань державного нагляду за користуванням радіочастотним ресурсом України, а також Положення про радіочастотний моніторинг у смугах радіочастот загального користування, затвердженого рішенням НКРЗ від 16.07.2009 № 1599;

    - створення умов, що дозволяють скоротити встановлені раніше терміни розгляду заявок на виявлення та усунення дії джерел радіозавад та конкретизувати взаємодію УДЦР з користувачами радіочастотного ресурсу з цих питань;

    - забезпечення потреб та захисту прав користувачів РЧР, які здійснюють експлуатацію своїх РЕЗ відповідно до вимог законодавства.

    Дія цього Порядку поширюється на всіх суб’єктів господарювання й фізичних осіб, які здійснюють експлуатацію радіоелектронних засобів та випромінювальних пристроїв будь-якого призначення у смугах радіочастот загального користування.

    Документ розроблено у відповідності до Законів України «Про телекомунікації», «Про радіочастотний ресурс України», «Про телебачення і радіомовлення» та інших нормативно-правових актів та сприятиме гармонізації національних регуляторних нормативно-правових актів з вимогами рекомендацій Міжнародного союзу електрозв’язку та інших міжнародних організацій у сфері телекомунікацій та використання радіочастотного ресурсу.

    Порядок розміщено на офіційному сайті НКРЗ для його громадського обговорення.

    Источник: Прес група НКРЗ
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.