Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Нацрада ТБ і РМ. Відбулася прес-конференція з нагоди проведення 10-ї Національної телевізійної премії „Телетріумф”


    17 июня 2010 | Телекоммуникации / На украинском языке / Украина / Пресс-релизы | Добавил: Сергей Никандров
    Нацрада ТБ і РМ.  Відбулася прес-конференція з нагоди проведення  10-ї  Національної телевізійної  премії „Телетріумф”


    УКРАЇНА

    НАЦІОНАЛЬНА РАДА УКРАЇНИ
    З ПИТАНЬ ТЕЛЕБАЧЕННЯ І РАДІОМОВЛЕННЯ
    ПРЕС-СЛУЖБА


    вул. Прорізна, 2, м. Київ, 01601, т/ф.: 278-75-75,
    www.nrada.gov.ua, E-mail: pressa@nrada.gov.ua


    № 174 від 17 червня 2010 р.

    Повідомлення для ЗМІ


    Відбулася прес-конференція
    з нагоди проведення 10-ї Національної телевізійної премії „Телетріумф”


    17 червня 2010 року о 12 год. у Національній раді України з питань телебачення і радіомовлення відбулася прес-конференція Оргкомітету Національної телевізійної премії „Телетріумф”.

    Відкриваючи прес-конференцію, голова Національної ради Володимир Манжосов коротко нагадав присутнім історію заснування „Телетріумфу” та висловив сподівання, що нагороди цієї ювілейної телевізійної Премії отримають справді талановиті митці й оригінальні проекти.

    Співголова Оргкомітету „Телетріумфу” – заступник голови Національної ради з питань телебачення і радіомовлення Лариса Мудрак повідомила про те, що цього року Оргкомітет, врахувавши побажання телеіндустрії та продакшн студій, збільшив кількість номінацій. Отже, затверджено 42 номінації, в яких визначатимуться лауреати телевізійного сезону 2009–2010 років. Заявки на участь у конкурсі можна подавати з 17 червня до 20 липня 2010 року.

    „Нам надзвичайно приємно, що цього року буде так багато номінацій. Це свідчить про те, що галузь розуміє необхідність проведення цього конкурсу. Я сподіваюся, що 10-та ювілейна церемонія нагородження лауреатів буде зі своїми особливостями і родзинками”, – наголосила вона.

    Виконавчий директор Індустріального телевізійного комітету, співголова Оргкомітету премії „Телетріумф” Катерина Котенко повідомила, що цьогорічна ювілейна церемонія нагородження пройде особливо яскраво, адже тільки на її проведення закладено 500 тис. грн. Також вона відзначила, що процедура подачі конкурсних робіт та їх оцінювання щороку поліпшується, і цього разу порівняно з минулими роками будуть внесені певні зміни. Обговорюються нині й новації щодо формування експертної колегії „Телетріумфу”. „Ми вивчаємо досвід російської премії „Теффі” та міжнародної премії „Еммі”, і, можливо, використаємо їхні підходи. Зокрема, цього року всі роботи будуть подаватися виключно через оновлений сайт „Телетріумфу”. Члени журі будуть голосувати за ту чи іншу роботу теж через сайт, а голосування буде відстежуватися аудиторською компанією”, – розповіла Катерина Котенко.

    Вона також сказала, що після визначення номінантів „Телетріумфу” (по троє з кожної номінації) їхні роботи можна буде проглянути на сайті. Імена ж переможців будуть оголошені на офіційній церемонії нагородження, яка запланована на 10 вересня 2010 року.

    Співголови Оргкомітету закликали представників засобів масової інформації, котрі мають пропозиції щодо організації проведення „Телетріумфу”, поділитися своїми міркуваннями.


    Прес-служба Національної ради


    Источник: Прес-служба Національної ради з питань телебачення і радіомовлення
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.