Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    415 спільних заходів щодо запобігання, виявлення і розкриття порушень законодавства в галузі зв’язку було проведено ДІЗ у І кварталі 2010 року


    6 мая 2010 | Телекоммуникации / На украинском языке / Украина / Пресс-релизы | Добавил: Сергей Никандров
    415 спільних заходів щодо запобігання, виявлення і розкриття порушень законодавства в галузі зв’язку було проведено ДІЗ у І кварталі 2010 року
    НАЦІОНАЛЬНА КОМІСІЯ З ПИТАНЬ РЕГУЛЮВАННЯ ЗВ’ЯЗКУ УКРАЇНИ
    СЕКТОР ВЗАЄМОДІЇ ІЗ ЗМІ ТА ЗВ’ЯЗКІВ ІЗ ГРОМАДСЬКІСТЮ

    тел.: 044 569 71 03, 278 08 13
    вул. Хрещатик, 22, м. Київ, 01001
    web: www.nkrz.gov.ua, e-mail: press@nkrz.gov.ua


    415 спільних заходів щодо запобігання, виявлення і розкриття порушень законодавства в галузі зв’язку було проведено ДІЗ у І кварталі 2010 року


    У І кварталі 2010 року Державною інспекцією зв’язку проведено 33 позапланові перевірки, організовано та проведено 415 спільних заходів щодо запобігання, виявлення та припинення порушень законодавства в галузі зв’язку та користування радіочастотним ресурсом України з правоохоронними органами та іншими органами державної влади.

    За результатами проведених перевірок анульовано 2 ліцензії, надано 2 розпорядження про усунення порушень ліцензійних умов у сфері телекомунікацій та 6 розпоряджень про усунення порушень ліцензійних умов користування радіочастотним ресурсом України. Надано 9 приписів про усунення порушень законодавства в галузі зв’язку, виявлених в ході перевірок. За результатами виконання приписів та спільних дій з МВС у I кварталі 2010 року усунуто 269 порушень.

    Посадовими особами Державної інспекції зв’язку складено 191 протокол про вчинення адміністративного правопорушення відповідно до Кодексу України про адміністративні правопорушення операторами ринку телекомунікацій, користувачами РЧР та суб’єктами господарювання, які здійснюють реалізацію РЕЗ та ВП.

    Загальна сума адміністративних стягнень за І квартал 2010 року становить 33 тис. 485 грн.

    За результатами проведених ДІЗ спільних заходів щодо запобігання, виявлення та припинення порушень законодавства в галузі зв’язку та користування радіочастотним ресурсом України працівниками МВС України вилучено 567 РЕЗ мобільного зв’язку та 94 незаконно діючих РЕЗ та ВП.

    Додаткова інформація

    Державна інспекція зв’язку утворена відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 31.08.05 № 844 і діє у складі Національної комісії з питань регулювання зв’язку України та у межах своїх повноважень здійснює державний нагляд за дотриманням законодавства у сферах телекомунікацій, користування радіочастотним ресурсом України та поштового зв’язку, а також запобігання правопорушенням у відповідних сферах.

    Источник: Прес група НКРЗ
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.