Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    НКРЗ – 5 років!


    20 апреля 2010 | Телекоммуникации / На украинском языке / Украина / Пресс-релизы | Добавил: Сергей Никандров
    НКРЗ  – 5 років!
    НАЦІОНАЛЬНА КОМІСІЯ З ПИТАНЬ РЕГУЛЮВАННЯ ЗВ’ЯЗКУ УКРАЇНИ
    СЕКТОР ВЗАЄМОДІЇ ІЗ ЗМІ ТА ЗВ’ЯЗКІВ ІЗ ГРОМАДСЬКІСТЮ

    тел.: 044 569 71 03, 278 08 13
    вул. Хрещатик, 22, м. Київ, 01001
    web: www.nkrz.gov.ua, e-mail: press@nkrz.gov.ua


    Сьогодні, 19 квітня, виповнюється п’ять років з початку діяльності Національної комісії з питань регулювання зв’язку України.


    З цієї нагоди Голова НКРЗ Володимир Олійник привітав працівників НКРЗ, ДІЗ, УДЦР:

    - 19 квітня 2010 року виповнюється 5 років з дня заснування Національної комісії з питань регулювання зв’язку України. Взагалі-то 5 років не великий термін для державного органу виконавчої влади, але в житті людей, особливо тих, які брали участь у становленні Комісії, у тому щоб вона ефективно працювала по кожному напрямку її регуляторної діяльності, це був важливий час. Дуже великим є вклад нашого колективу у становленні Національної комісії. Зроблено багато позитивних справ з кожного напрямку регуляторної діяльності. Хочу сказати, що Комісія розпочала ефективну роботу по аналізу ринку телекомунікацій, по оптимізації регуляторного впливу на ринки, розроблено багато нормативних документів по взаємоз’єднанню телекомунікаційних мереж, порядок визначення тарифів на оптові та роздрібні послуги зв`язку. Окремо хочу сказати про напрямок ліцензування видів діяльності та користування радіочастотним ресурсом. Розроблено правила доступу до ринку телекомунікацій, відбувається лібералізація ринку, спрощено процедуру доступу до ринку. НКРЗ стала основним органом, який регулює використання РЧР разом з Українським державним центром радіочастот, що значно підвищило ефективність використання РЧР. Це все заслуга нашого колективу, тому сьогодні ми хочемо висловити особливу шану всім тим людям, які з самого початку заснування Комісії прикладали максимум зусиль для її успішної діяльності.

    Володимир Олійник вручив працівникам нагороди – Почесну відзнаку НКРЗ, Подяку Голови НКРЗ та відомчі пам’ятні відзнаки «5 років НКРЗ України».

    За особистий внесок у справу розвитку Збройних Сил України, плідну співпрацю з Міністерством оборони України, зразкове виконання службового обов’язку, високий професіоналізм та з нагоди 5-ої річниці з дня заснування НКРЗ відзнакою Міністерства оборони України – медаллю «За сприяння Збройним Силам України» нагороджено працівників апарату НКРЗ.

    За співпрацю з Апаратом Ради національної безпеки і оборони України та з нагоди 5-ої річниці з дня заснування НКРЗ розпорядженням Секретаря РНБО нагороджено нагрудним знаком «Почесна відзнака Апарату Ради національної безпеки і оборони України» ІІ ступеня Голову НКРЗ Володимира Олійника, радника Голови НКРЗ Валерія Красовського

    Источник: Прес група НКРЗ
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.