Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Для «Експресу» комітет з питань свободи слова збереться вдруге – Бондаренко


    15 апреля 2010 | Телекоммуникации / На украинском языке / Украина / Пресс-релизы | Добавил: Сергей Никандров
    Для «Експресу» комітет з питань свободи слова збереться вдруге – БондаренкоКомітет з питань свободи слова та інформації не зміг з першого разу розібратися у ситуації навколо львівської газети «Експрес». Про це заявила телеканалові ТВі член комітету, народний депутат від Партії Регіонів Олена Бондаренко. Як виявило розслідування, претензії газетярів до міліції були безпідставними, вони скоріше мали би стосуватися дій податкової адміністрації. «Ми самі викликали і МВС, і Генпрокуратуру, приїхали і представники газети…Виясняються зовсім інші речі. Виявляється, що міліція взагалі там ні при чому. А от така інстанція, як наприклад податкова, там якраз дуже навіть при чому. У нас виходить ситуація, що за помилковими заявами самої газети і тих ЗМІ, за інформацією яких ми намагалися відслідкувати цей конфлікт, був перекіс інформації про цей конфлікт, і сьогодні податківців ми не побачили. Ми не змогли їх притягнути до відповідальності», - сказала депутат.

    На наступному засіданні, на думку Олени Бондаренко, комітет зі свободи слова має добре розібратися: «дійсно це був тиск на журналістів, справді це була спроба задушити свободу слова чи це було банальне намагання уникнути податків (з боку газети –ред.), до чого були застосовані дії, скажімо так, не зовсім морального плану, абсолютно по-хамськи, але від податкової інспекції».

    Источник: Прес-служба телеканала «ТВі»
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.