Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    З брифінгу Національної ради 14 квітня


    15 апреля 2010 | Телекоммуникации / На украинском языке / Украина / Пресс-релизы | Добавил: Сергей Никандров
    З брифінгу Національної ради 14 квітня


    УКРАЇНА

    НАЦІОНАЛЬНА РАДА УКРАЇНИ
    З ПИТАНЬ ТЕЛЕБАЧЕННЯ І РАДІОМОВЛЕННЯ
    ПРЕС-СЛУЖБА


    вул. Прорізна, 2, м. Київ, 01601, т/ф.: 278-75-75,
    www.nrada.gov.ua, E-mail: pressa@nrada.gov.ua


    № 91 від 14 квітня 2010 р.

    Повідомлення для ЗМІ


    З брифінгу Національної ради 14 квітня


    14 квітня 2010 року відбувся брифінг за участі голови Національної ради Володимира Манжосова та заступника голови Національної ради Лариси Мудрак. Під час брифінгу Володимир Манжосов повідомив журналістів про те, що Національна рада вже працює у нормальному режимі. „Обрано голову, обрано заступників голови, і на сьогоднішній день ми вже провели 3 робочих засідання, не рахуючи тих, що стосуються організаційних питань”, – наголосив голова Національної ради. Він зазначив, що на них було винесено близько 300 питань, які потребували негайного розгляду Національною радою, зокрема, щодо продовження терміну дії ліцензій телерадіокомпаній та їх переоформлення.

    Володимир Манжосов також розповів, що найближчим часом буде розглянуто питання про реорганізацію апарату Національної ради. „Таке питання перед нами стоїть дуже гостро, оскільки з часу затвердження діючої структури функції апарату сильно змінилися. Окрім того, є рекомендації Кабінету Міністрів щодо скорочення чисельності працівників державних органів”, – сказав він. За його словами, нині в штаті Національної ради працює 255 осіб, 10% працівників, відповідно до розпоряджень уряду, має бути скорочено.

    Відповідаючи на запитання журналістів щодо причин призначення позапланової перевірки компанії ТОВ ”Воля-Кабель”, заступник голови Національної ради Лариса Мудрак повідомила, що до Національної ради останнім часом надійшло чимало скарг від громадян на дії цієї компанії. Крім того, є лист від Антимонопольного комітету з приводу посилення контролю за діяльністю цього провайдера програмної послуги. „Ми змушені реагувати на ці заяви”, – наголосила заступник голови Національної ради. Вона уточнила, що ця позапланова перевірка має бути проведена у найкоротші терміни – за два тижні, за її результатами будуть ухвалені відповідні рішення.

    Прес-служба Національної ради



    Источник: Прес-служба Національної ради з питань телебачення і радіомовлення
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.