Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Концерн РРТ і «Київстар» не змогли отримати провайдерські ліцензії Нацради


    14 апреля 2010 | Телекоммуникации / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
    Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 14 квітня відмовила у видачі ліцензій провайдера програмної послуги Концерну радіомовлення, радіозв'язку і телебачення (КРРТ) і державного підприємства Радіотелевізійний передавальний центр Автономної Республіки Крим (РТПЦ АРК). І Концерн, і його структурний підрозділ претендували на провайдерство цифрових телевізійних мультиплексів.

    Причиною відмови стали недоліки заявних документів. На думку Нацради, у заявах зокрема не вказані номери мультиплексів, на які вони подавалися, відсутні висновки УДЦР на вказані частоти, заявлена кількість програм не відповідає кількості програм у загальній концепції. Крім цього, у КРРТ відсутні документи, що підтверджують право на ретрансляцію програм, а також не враховані інтереси держави по збереженню радіочастотного ресурсу в прикордонних регіонах, а в РТПЦ довідкою Держкомстату не передбачений вид діяльності у сфері телебачення і радіомовлення.

    Також на засіданні 14 квітня Нацрада розглянула заяву ЗАТ «Київстар Дж. Ес. Ем» про видачу ліцензії провайдера із застосуванням технології IPTV. Однак забракло голосів для прийняття рішення (один «за» проти п'яти «утрималися»).

    Членів Нацради зупинило те, що «Київстар», який має намір надавати свою послугу в Києві, територією прийому вказав два райони - Оболонський і Святошинський, а до переліку програм включені 39 телеканалів, з яких 22 - вітчизняні. Як зауважив на запитання членів Нацради представник апарату, ліцензійний збір за попередніми розрахунками становитиме всього 14369 гривень. «Вказана кількість програм невелика як на такого потенційно потужного провайдера є надія, що вона не зросте в "надцять" разів», - додав він.

    Після голосування, яке завершилося не на користь «Київстару», голова Нацради Володимир Манжосов сказав, що питання відкладається до остаточного з'ясування питання.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.