Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    ВІДКРИВАЙМО УКРАЇНУ РАЗОМ!


    9 апреля 2010 | Телекоммуникации / На украинском языке / Украина / Пресс-релизы | Добавил: Сергей Никандров
    ВІДКРИВАЙМО УКРАЇНУ РАЗОМ!Шановні Пані і Панове!

    Оргкомітет ТФ «Відкрий Україну!» має честь засвідчити свою високу повагу кожній особі і кожній організації, які сприяють розвитку телебачення та громадянського суспільства в Україні, та запрошує до участі у 4-му ТФ «Відкрий Україну!» – головному форумі і найбільшому за кількістю учасників і тематичних конкурсів професійному змаганні телевиробників України.

    ВІДКРИВАЙМО УКРАЇНУ РАЗОМ!


    ► У рамках 4-го ТФ «Відкрий Україну!» всі зацікавлені організації та фахівці можуть:

    • Стати учасником конкурсної програми-2010 (42 конкурси / номінації)

    • Заснувати власний (корпоративний) конкурс / відзнаку для вшанування телевиробників та інших організацій і фахівців телеринку з пріоритетної для засновника конкурсу / відзнаки тематики.

    • Делегувати експертів для роботи (на громадських засадах) у Головному журі ТФ «Відкрий Україну!».

    • Надати інформаційну, експертну, матеріально-технічну допомогу у проведенні ТФ «Відкрий Україну!» та окремих його проектів (у т.ч. – навчальних семінарів, майстер-класів, круглих столів, посібників, довідників тощо).

    • Реалізувати власні проекти, націлені на розвиток телебачення і громадянського суспільства в Україні.

    ► Партнерами ТФ «Відкрий Україну!» у 2005-2009р.р. вже стали: Понад 260 вітчизняних і зарубіжних організацій медіагалузі та інших галузей, у т.ч. конкурсантами – 171 телевиробник (у т.ч. 96 телеканалів).

    ► Статистика Конкурсної програми:

    • 2010: 42 конкурси, номінації • на 22.02.2010: 166 телеробота 58 виробників (прийом заявок – триває)

    • 2008: 57 конкурсів, номінацій • 285 телеробіт 102 виробників (у т.ч. 74 телеканалів)

    • 2007: 29 конкурсів і номінацій • 122 телероботи 63 телевиробників

    • 2005 (без реєстраційних внесків): • 18 конкурсів і номінацій • 231 телеробота 76 телевиробників

    ► Головні проекти 4-го ТФ «Відкрий Україну!»: • Конкурсна програма (40 конкурсів і номінацій, у т.ч. – 12 корпоративних) • Навчальні семінари, майстер-класи • Тематичні дискусії • Презентації проектів • Друкований Каталог-довідник 4-го ТФ «Відкрий Україну!» • Відеокаталог уривків конкурсних робіт 4-го ТФ «Відкрий Україну!».

    ► Заключні дні та Урочиста церемонія нагородження переможців конкурсної програми 4-го ТФ «Відкрий Україну!» заплановані на 08-10 червня 2010 р., у дні роботи 16-го Київського міжнародного Телерадіоярмарку – головного щорічного бізнес-форуму телерадіоіндустрії в Україні.

    ВІДКРИВАЙМО УКРАЇНУ І СЕБЕ! ЗМАГАЙТЕСЯ І ПЕРЕМАГАЙТЕ!

    З повагою, Оргкомітет ТФ «Відкрий Україну!»

    Для довідок і консультацій: Світлана ДЕХТЯР, координатор ТФ «Відкрий Україну!»

    E-mail: sveta@tv-radio.kiev.ua або idea_plus@ukr.net або trk@tv-radio.kiev.ua.

    Тел./факс: (+380 44) 289-7931, 289-6675, 230-8302, 230-8303; Моб.тел.: (063) 741-1671

    Докладніше про ТФ «Відкрий Україну!» читайте на сайті www.trk-mag.kiev.ua

    БУДЬ ЛАСКА, ІНФОРМУЙТЕ ПРО ТФ «ВІДКРИЙ УКРАЇНУ!» ВІДОМІ ВАМ СТУДІЇ-ПРОДАКШН!

    НОВИНИ 4-го ТФ «ВІДКРИЙ УКРАЇНУ!» (дайджест №16, 08.04.2010)

    ► Для участі у конкурсній програмі вже зареєстровано 166 телеробіт 58 конкурсантів...

    (Прийом конкурсних телеробіт для участі у більшості конкурсів закінчено, довідки – на запит)

    ►Нові конкурсанти:

    Житомирська ОДТРК – 2 телероботи: «Екотур», «Молодіжний мікс»

    ТК «Надія» (Київ) – 2 телероботи: «Вправи з гантелями», «Ранок Надії»

    Шульгін Олександр Львович (Бердянськ, Запорізька обл.) 2 телероботи: «АКК» (ролик), «Там, де мрії…»

    ТРК «ЮГ» (Бердянськ, Запорізька обл.) – 3 телероботи: «Екстрим-патруль», «Место в истории», «Усе шкереберть»

    Загальний список конкурсантів; Перелік конкурсів і кількість конкурсних робіт; Вихідні дані про нові конкурсні роботи – далі у листі.

    ► Головне журі!

    За станом на 08.04.2010 про свою згоду працювати у складі Головного журі 4-го ТФ «ВІДКРИЙ УКРАЇНУ!» повідомили 42 фахівця телебачення та інших сфер діяльності (перелік зазначено далі у листі; цей перелік не є вичерпним).

    Александр КОЗЫРЬ, генеральный директор телеканала «Здоровье» (Одесса), кавалер ордена «За заслуги» III степени, кандидат филологических наук:

    Откровенно радует, что непростые кризисные времена, которые наряду с экономикой переживает индустрия телевизионного производства, существенно не сказались ни на количестве участников, ни на качестве конкурсных работ фестиваля «Відкрий Україну!». И это – аргумент в споре с пессимистами, полагающими, что отрасль находится в стагнации. Как мне представляется, именно сейчас производители телевизионного контента осознали необходимость мобилизации сил с тем, чтобы сконцентрироваться на главном – на творчестве, на создании качественного и оригинального телепродукта. Благодаря фестивалю «Відкрий Україну!» год от года мы действительно открываем новых авторов, видим нестандартные творческие идеи и технические приемы, отмечаем растущий профессионализм журналистов, операторов, ведущих, режиссеров, инженеров монтажа. Пусть им сопутствует удача, зрительское признание, ожидают безоговорочные победы.

    Леся ЯРОШЕНКО, координатор інформаційних проектів Українського форуму благодійників (Київ):

    Дякую всім учасникам телефестивалю за їхнє бажання бачити і показувати. Особливо тим, хто подав роботи на телеконкурс "Благодійництво в Україні". Ця тема нова для українського телепростору, а відкривати нові стежки завжди складніше, ніж іти протоптаними. Але й почесніше та цікавіше. Сфера благодійності для телебачення – це скринька з новими, ще не обридлими глядачеві, образами, потужними емоціями, свіжими ідеями. Підтримка ЗМІ та інших виробників телепродукції – найкоротший шлях донести наші прагнення до якнайширшої аудиторії. В Україні філантропія тільки починає відроджуватися. Одне з першочергових завдань Українського форуму благодійників, який я представляю, – зробити благодійність цікавою, ефективною, корисною як для доброчинців, так і для отримувачів допомоги. Благодійність у її здорових проявах – це спільна мова для різних секторів суспільства, які без неї, можливо, ніколи б не перетнулися. Сподіваюся, що телеконкурс "Благодійництво в Україні" стане традиційним і одним із найпопулярніших.

    Наталія МАТЮХ, журналіст, поетеса, майстер декоративно-ужиткового мистецтва України, лауреат Міжнародної літературно-мистецької премії імені Г. Сковороди, лауреат Регіонального рейтинг-проекту «Харків’янин століття» (Харків):

    Справжнє визнання народжується тільки в чесному безкомпромісному змаганні. Вітаю учасників 4-го Телефестивалю «Відкрий Україну» та бажаю якнайповніше розкрити свої творчі можливості, отримавши новий стимул для подальшої роботи. Невпинного пошуку, натхнення, оптимізму!

    ►Професійний подарунок конкурсантам

    Компанія ComTel (Київ) – засновник Конкурсу операторських робіт «Мистецтво роботи зі світлом» (2005, 2007, 2008, 2010) передплатила для операторів-учасників свого 4-го конкурсу річний комплект журналу «Телерадіокур’єр»-2010. «ТРК» як подарунок від ComTel будуть отримувати оператори Телеканалу «Гамма-Консалтинг», Студії ARVIDEO, Студії «САМ-АРТ», Студії «Медіа сфера» (Львів), ПЦ «Новий Київ», Кіностудії «Інтерфільм», ПС «Марка», Дніпропетровського Телетеатру, ТРК «Січ-ТВ» (Запоріжжя), Кіностудії «Ялта-фільм», Руслан Ганущак.

    Юлий НАЗАРОВ, руководитель отдела маркетинга компании ComTel, координатор Конкурса операторских работ «Искусство работы со светом»: Мы понимаем, что операторская грамотность и, в частности, умение работать со светом, не возникают из ничего, а появляются в результате синтеза профессионального образования, практического опыта и регулярного общения с коллегами. Профессионалами не рождаются, а становятся, и немалую роль в таком становлении играет журнал для профессионалов украинской медиаиндустрии – Телерадиокурьер. Мы надеемся, что на страницах этого издания каждый профессионал (настоящий или будущий) сможет найти для себя интересную и полезную информацию и повысить собственный профессиональный уровень, сможет следить за новинками оборудования и технологий и изучать опыт своих коллег. А компания ComTel, в свою очередь, в сотрудничестве с «ТРК» будет стараться максимально этому содействовать.

    ► Реклама конкурсантів на Телерадіоярмарку-2010

    08-10.06.2010 у рамках XVІ Київського Міжнародного Телерадіоярмарку – головного щорічного бізнес-форуму професіоналів медіаіндустрії України працюватиме Експозиція 4-го ТФ «Відкрий Україну!». Оргкомітет просить відгукнутися КОНКУРСАНТІВ, які зацікавлені розмістити (безкоштовно) на Експозиції 4-го ТФ «Відкрий Україну!» власні інформаційно-рекламні матеріали.

    ►Оргкомітет шукає спонсорів Урочистої церемонії

    9 червня у рамках Телерадіоярмарку-2010 відбудеться Урочиста церемонія нагородження переможців конкурсної програми 4-го ТФ «Відкрий Україну!». Оргкомітет запрошує до співпраці ОСІБ, які зацікавлені виступити спонсорами Урочистої церемонії (умови співпраці – на запит).

    ►Відеокаталог-2010

    Конкурсанти планують надати для включення до Відеокаталогу-2010 уривки 156 з 166 конкурсних телеробіт (94,5%). Якщо це станеться, Відеокаталог-2010 відображатиме конкурсну програму навіть повніше, ніж це було у Відеокаталозі-2008, до якого було включено уривки 235 з 285 конкурсних робіт (82,4%).

    Партнери-спонсори проекту: • ТО «МОЙКІНО» (виробництво відеокаталогу) (Київ) • Компанія «GraphiTe» (Київ).

    ► Якщо Ваш ЗМІ інформує свою аудиторію про 4-й ТФ «Відкрий Україну!» (свою участь у ньому), будь ласка, повідомте – Ваш ЗМІ набуде статусу інформаційного партнера ТФ «Відкрий Україну!»...

    ХОЧЕТЕ ЗНАТИ БІЛЬШЕ? ЗАПИТУЙТЕ! Є ЩО СКАЗАТИ? ПОВІДОМТЕ – ВАША ДУМКА МАЄ ЗНАЧЕННЯ!

    Для повідомлень, довідок і консультацій: Світлана ДЕХТЯР, координатор ТФ «Відкрий Україну!»

    E-mail: sveta@tv-radio.kiev.ua або idea_plus@ukr.net або trk@tv-radio.kiev.ua.

    Тел./факс: (+380 44) 289-7931, 289-6675, 230-8302, 230-8303; Моб.тел.: (063) 741-1671

    Додаток: Загальний список учасників конкурсної програми 4-го ТФ «Відкрий Україну!»:

    (У порядку надходження офіційних заявок. *Конкурсант одного, **двох, ***трьох попередніх ТФ «Відкрий Україну!».)

    •Студія ARvideo / Рені Артур Павлович (Київ) – 1 телеробота

    •***Студія «САМ-АРТ» / Сенчило Артем Петрович (Київ) – 2 телероботи

    •Агентство телевізійного мовлення «Володимир» / Синкевич Олександр Олегович (Луцьк) – 1 телеробота

    •***Полтавська ОДТРК «Лтава» – 1 телеробота

    •***ТРК «Авіс» (Макарів) – 1 телеробота

    •***ТРО «Маріупольське ТБ» – 13 телеробіт

    • Червонюк Оксана Андріївна / Студія «Медіа сфера» (Львів) – 1 телеробота

    •Фонд прихильників Львівської галереї мистецтв – Кліо / Оксана Червонюк (Львів) – 1 телеробота

    •** Відеоканал «Перша столиця» (Харків) – 4 телероботи

    •***Чорноморська ТРК (Сімферополь) – 13 телеробіт

    •*Кіровоградська ОДТРК – 1 телеробота

    •*ПЦ «Новий Київ» – 1 телеробота

    •**Луганське КТБ – 2 телероботи

    •*Кіностудія «Інтерфільм» (Київ) – 1 телеробота

    • Анімаційна студія «Фокус» (Київ) – 1 телеробота

    • Кіностудія «Ялта Фільм» – 2 телероботи

    • Альбіна Афоніна (Київ) – 1 телеробота

    • *Телеканал «ГАММА» (Київ) – 15 телеробіт

    •*Magyar Televizió (Угорщина) – 2 телероботи

    •***Волинська ОДТРК – 12 телеробіт

    •*ТРК «САТ-плюс» (Слов’янськ) – 3 телероботи

    •*Студія Time Production® / Чайка Ігор Владиславович (Київ) – 2 телероботи

    •***Вінницька ОДТРК «ВІНТЕРА» – 1 телеробота

    •**ТРК «Рудана» (Кривий Ріг) – 8 телеробіт

    •ТРК «Смайл» (Тернопіль) – 1 телеробота

    •**Херсонська ОДТРК «Скіфія» – 6 телеробіт

    •Телестудія «Астра-ТБ» (Донецьк) – 1 телеробота

    •**Телестудія Ігоря Захаренка / ТФ «Феєрія Мандрів» (Київ) – 15 телеробіт

    •*Мацишина Ірина Віталіївна (Одеса) – 2 телероботи

    •*МТРК «Чернівці» – 1 телеробота

    • Продакшн-студія «Марка»/ Радченко Наталія Анатоліївна (Київ) – 1 телеробота

    •***Ганущак Руслан Васильович (Івано-Франківськ) – 2 телероботи

    •*ДТРК «Культура» (Київ) – 1 телеробота

    • Броновицька Руслана Петрівна (Рівне) – 1 телеробота

    •*Дніпропетровський телетеатр – 1 телеробота

    •** Студія «СВОЇМИ ОЧИМА» / Сініцин Ігор Петрович (Київ) – 2 телероботи

    •ОРБІТА–ПРОДАКШН (Красноармійськ, Донецька обл.) – 1 телеробота

    •***ТРК «СТВ» (Сєверодонецьк) – 1 телеробота

    •*ТРК «Луч» (Красний Луч) – 6 телеробіт;

    •***МТРК «Севастополь» / Народний канал – 2 телероботи;

    •** ГРИГОР’ЄВ Олексій Вікторович (Севастополь) – 2 телероботи;

    •ВОЛОШИНА (Сенько) Валентина Василівна (Рівне) – 1 телеробота;

    •ТК «АТВ при ОНАЗ ім. О.С.Попова» (Одеса) – 3 телероботи;

    •PENUELVISION production (Київ) – 2 телероботи;

    •Всеукраїнський благодійний фонд «ЗОРЯНА МРІЯ» (с. Новосілки, Київська обл.) – 1 телеробота;

    • **Студія ТБ «МиГ» (Южне, Одеська обл.) – 2 телероботи;

    •Міжнародна дитяча ГО «Асоціація дитячого ТБ «Сімба» (Київ) – 2 телероботи;

    •*Київська ДРТРК – 1 телеробота;

    •**Іллічівське ТБ-3 (Іллічівськ, Одеська обл.) – 1 телеробота;

    •САМАЯ Тетяна Вікторівна (Київ) – 1 телеробота

    •*** ТРК «Січ-ТВ (Запоріжжя) – 1 телеробота

    • ТРК «Право-А/ТВК» (Харків) – 1 телеробота

    • *Медіа-Фільм (Київ) – 4 телероботи

    • *Продакшн-студія «SOVA» (Дніпропетровськ) – 1 телеробота

    • **Житомирська ОДТРК – 2 телероботи

    • ТК «Надія» (Київ) – 2 телероботи

    • Шульгін Олександр Львович (Бердянськ, Запорізька обл.) – 2 телероботи

    • Телерадіокомпанія «ЮГ» (Бердянськ, Запорізька обл.) – 3 телероботи

    (Всього: 166 телеробіт 58 конкурсантів...)

    Додаток: Дані про кількість конкурсних телеробіт у Головних телеконкурсах/номінаціях, заснованих оргкомітетом (або спільно з почесними партнерами) ТФ «Відкрий Україну!» (переможці визначаються за оцінками Головного журі):

    Номінації:

    • «Гран-прі 4-го ТФ «Відкрий Україну!» – всі конкурсні телероботи

    • «Найкраща робота регіонального телевиробника/телекомпанії» – всі конкурсні телероботи регіональних виробників.

    Телеконкурси:

    • «Багато націй – один народ» – 6 робіт

    • «Благодійництво в Україні» – 7 робіт

    • «Ділова Україна» – 5 робіт

    • «Екологія України» – 3 роботи

    • «Здоров’я нації» – 10 робіт

    • «Культура України» – 23 роботи

    • «Міста України» – 18 робіт

    • «Місцеве самоврядування» – 9 робіт

    • «Молода генерація» – 5 робіт

    • «Наука та освіта» – 1 робота

    • «Наша історія» – 28 робіт

    • «Незвичайний сучасник» – 17 робіт

    • «Світ дитинства»: - Номінація: «Програми для дітей» – 17 робіт

    - Номінація: «Програми про дітей» – 7 робіт

    • «Славетні імена України» – 15 робіт

    • «Толерантність до меншин» – 2 роботи

    • «Україна і світ» – 25 робіт

    • «Україна спортивна» – 5 робіт

    • «Україна: Схід і Захід – разом!» – 2 роботи

    •«Україна туристична» – 19 робіт

    • «Українське село» – 13 робіт

    • «Час книги» – 3 роботи

    • Конкурс телереклами «Зроблено в Україні!» (відеоролики (до 1 хв.) про товари і послуги українських виробників) – 5 робіт

    Додаток: Дані про кількість конкурсних телеробіт у Корпоративних конкурсах (відзнаках), заснованих почесними партнерами ТФ «Відкрий Україну!» (порядок проведення Корпоративного конкурсу визначає його Засновник)

    • 4-й Конкурс операторських робіт «Мистецтво роботи зі світлом» (засновник: Компанія ComTel, Київ) – 16 робіт;

    • 4-й Телеконкурс «Поетичне й патріотичне висвітлення образу малої батьківщини» (засновник: Журнал «Business Class Magazine») – 39 робіт;

    • Втретє! «Європейський Приз: За відданість європейським цінностям та ідеям європейської інтеграції» (засновник: Медіакомпанія Deutsche Welle /«Німецька Хвиля», Німеччина) – 20 робіт;

    • 3-й Конкурс студійних телеробіт, створених за допомогою професійного студійного світла, світлових технологій та дизайну (засновник: Компанія «Зінтеко», Київ) – 6 робіт;

    • 3-й Телеконкурс «Найкраща робота про музичну культуру України» (засновник: Телеканал М1 / ЗАТ «ТелеОдин», Київ) – 10 робіт;

    • 3-й Телеконкурс «Пошук істинної духовності» (засновники: ТРК «Авіс», Благодійницька комісія Макарівської райради, Макарівська райдержадміністрація; смт. Макарів, Київська обл.) – 33 роботи;

    • 3-й Телеконкурс «Розкриття таємниць історії» (засновники: ТРК «Січ-ТВ» та Національний заповідник «Хортиця», Запоріжжя) – 29 робіт;

    • 3-й Телеконкурс «Створення модного іміджу України» (засновник: Журнал «Сезони моди», Київ) – 23 роботи;

    • 2-й Телеконкурс «Найкращий телеведучий» (засновник: Студія Віател, Київ) – 11 номінантів;

    • 2-й Телеконкурс «Найкраща телеробота, знята у HD якості» (засновник: Представництво Panasonic (CIS) OY в Україні) – 7 робіт

    • Вперше! Телеконкурс «Найкраща гумористична програма» (засновник: Тренінговий центр «Діджитал консалтинг», Київ) – 2 роботи

    • Вперше! Приз «За яскраве художнє вирішення телевізійного твору» (засновник: Національна спілка кінематографістів України)

    • Вдруге! Відзнака «За впровадження цифрового мовлення в Україні» (для організацій та фахівців; засновники: Незалежна Асоціація Телерадіомовників (НАМ), Асоціація «Телекомунікаційна палата України», Журнал «Телерадіокур’єр»)

    • Вперше! Відзнака «За впровадження інноваційних технологій у телерадіомовленні» (для організацій та фахівців; (засновник: Журнал «Телерадіокур’єр», Київ).

    Поточний реєстр конкурсної програми (чи окремих конкурсів) з назвами конкурсних робіт – надається за запит.

    Додаток: ГОЛОВНЕ ЖУРІ 4-го ТФ «ВІДКРИЙ УКРАЇНУ!»

    За станом на 08.04.2010 про свою згоду працювати у складі Головного журі 4-го ТФ «ВІДКРИЙ УКРАЇНУ!» повідомили 42 фахівця телебачення та інших сфер діяльності (цей перелік не є вичерпним):

    Додаток: Вихідні дані про нові конкурсні телероботи

    • Дані про раніше зареєстровані конкурсні телероботи надіслано разом з попередніми Дайджестами новин.

    • Дані про телероботи – з офіційних заявок, не редаговані (можливі помилки).

    • Контакти конкурсантів надаються на запит.

    Конкурсант: ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА ТЕЛЕРАДІОКОМПАНІЯ

    Вул. Театральна, 7, Житомир, 10001. Тел./факс: (0412) 47 3087. e-mail: tvradiored@ukr.net

    Генеральний директор: БОЙКО Віктор Якович. Контактна особа: БЕРЕЛЕТ Володимир Ілліч, директор програм

    ►ЕКОТУР

    Пізнавально-розважальна програма. 13’33’’; укр.; 2009. Цикл програм «ЕкоТур», 11 програм. Телевиробник: Житомирська ОДТРК

    Автор сценарію – Вікторія Лук’яненко. Режисер – Тетяна Карпюк. Оператори: Михайло Бендюк, Микола Подолян. Звукорежисер – Євген Литньов. Консультанти: Василь Грищук, помічник лісничого Тригірського лісництва; Валерій Іщук, лісничий Тригірського лісництва. Перше публічне сповіщення: ТК «Житомир», Житомир, 01.11.09

    Загальна програмна концепція: розповісти про унікальні природні об’єкти Житомирщини (у тому числі рукотворні: парки, музеї живої природи, водосховища тощо); сприяти вихованню шанобливого ставлення до рідного краю, розвитку зеленого туризму. У поданій до конкурсу роботі йдеться про унікальний геологічно-гідрологічний комплекс – Денишівський скеледром та водосховище, а також заказник «Над Тетеревом», де зростають віковічні дуби, які визнано пам’ятками природи. Всі ці об’єкти розглядаються, як єдиний туристичний комплекс.

    = КОНКУРСИ: 4-й Телеконкурс «УКРАЇНА ТУРИСТИЧНА», 3-й Телеконкурс «ЕКОЛОГІЯ УКРАЇНИ», 4-й Телеконкурс «Поетичне й патріотичне висвітлення образу малої батьківщини»

    ►МОЛОДІЖНИЙ МІКС

    Розважально-пізнавальна програма. 21’01’’; укр.; 2009. Телевиробник: Житомирська ОДТРК

    Автори сценарію та ведучі: Алла Уманець, Наталія Дехтієвська. Оператор – Михайло Бендюк.

    Розважально-пізнавальна програма, спроектована на молоде покоління, яка розкриває молодь, як окрему субкультуру.

    = Конкурс: «МОЛОДА ГЕНЕРАЦІЯ»

    Конкурсант: ТЕЛЕКАНАЛ «НАДІЯ»

    Вул. Лук'янівська, 9/10А, Київ, 04107. Тел./факс: (044) 467 5064. E-mail: l.lemish@hopechannel.info

    Директор: ДЕМ’ЯН В’ячеслав Михайлович. Контактна особа: ЛЕМІШ Лілія Володимирівна, Менеджер зовнішніх зв'язків

    ►ВПРАВИ З ГАНТЕЛЯМИ

    Анімаційний ролик. 34’’; укр.; 2010. Телевиробник: ТК «Надія» (Київ). Автор сценарію – Володимир Присяжнюк. Режисер – Аліна Єремук. Перше публічне сповіщення: Канал «Hopechannel Ukraine», Київ, 7.03.2010

    Анімаційний ролик, що показує привабливість і корисність здорового способу життя, конкретно – вправ з гантелями.

    = Конкурс: «ЗДОРОВ’Я НАЦІЇ»

    ►РАНОК НАДІЇ

    Повчально-пізнавальна телепрограма. 28’30’’; укр.; 2010. Щоденна ранкова програма, в ефірі з 01.10.2009. Телевиробник: ТК «Надія» (Київ). Автори сценарію: Лариса Євдокимова, Христина Гринчишин. Режисер – Аліна Єремук. Оператор: Дмитро Білий. Ведуча – Інеса Харламова. Звукорежисер – Микола Суров. Музика групи "Фарби життя". Перше публічне сповіщення: Канал «Hopechannel Ukraine», Київ, 17.03.2010

    Уранішня повчально-пізнавальна програма "Ранок Надії" покликана створити у глядача добрий настрій, передати йому заряд оптимізму, налаштувати на день, що попереду. Рубрика "Історичний календар" розповідає про кілька найважливіших подій, пов’язаних із відповідною датою, у світлі Біблії. Основна частина - з гостем у студії - є духовними міркуваннями над певним віршем зі Святого Письма. А завершує програму молитва, до якої, за бажанням, долучаються глядачі. Головне гасло програми: "Проживіть цей день з Богом!".

    = Конкурси: «МОЛОДА ГЕНЕРАЦІЯ», «Пошук істинної духовності», «Найкращий телеведучий».

    Конкурсант: ШУЛЬГІН ОЛЕКСАНДР ЛЬВОВИЧ

    Вул. Мелітопольське шосе, 19, кв. 19, Бердянськ, Запорізька обл., 71100. Тел./факс: (06153) 48 505. E-mail: edius@ukr.net

    Контактна особа: Шульгін Олександр Львович

    ►АКК

    Рекламно-презентаційний ролик. 6’25’’; рос.; 2008. Телевиробник: Шульгін Олександр Львович (Бердянськ).

    Автор сценарію, режисер, оператор – Олександр Шульгін.

    Презентаційний стендовий фільм вироблено для демонстрації продукції замовника на виставці воєнно-промислового комплексу Росії. Не зовсім традиційний підхід до реклами серйозного промислового підприємства. Однак, клієнт залишився задоволений!

    Робота знята в HD-якості.

    = Конкурси: Конкурс телереклами «Зроблено в Україні!», Конкурс операторських робіт: «Мистецтво роботи зі світлом», «Найкраща телеробота, знята у HD-якості».

    ►ТАМ, ДЕ МРІЇ…

    Презентаційний фільм. 10’47’’; рос.; 2008. Телевиробник: Шульгін Олександр Львович (Бердянськ).

    Автор сценарію, режисер, оператор – Олександр Шульгін.

    Фільм-розповідь про курортний Бердянськ. Адже Бердянськ – найкраще місто для відпочинку! Тут є тепле море, яскраве сонце, м’який пісок, лікувальні грязі та води. Ні з чим не порівняний аромат степового різнотрав’я! Разом з героями фільму глядач порине в неповторну атмосферу літа.

    Робота знята в HD-якості.

    = Конкурси: «МІСТА УКРАЇНИ», «УКРАЇНА ТУРИСТИЧНА», Конкурс операторських робіт: «Мистецтво роботи зі світлом», «Найкраща телеробота, знята у HD-якості».

    Конкурсант: ТЕЛЕРАДІОКОМПАНІЯ «ЮГ»

    Мелітопольське шосе, 20, Бердянськ, Запорізька обл.., 71100. Тел./факс: (06153) 2 9999; 2 89 99. E-mail: trk.yug@gmail.com

    Директор: ПОНОМАРЬОВ Юрій Валерійович. Контактна особа: БРАТАНОВА Дарина Григорівна, головний редактор

    ►ЕКСТРИМ-ПАТРУЛЬ

    Щотижнева дитяча пізнавальна програма. 8’50’’; укр., рос.; 2010. Телевиробник: ТРК «Юг» (Бердянськ)

    Автор сценарію – Наталя Голубцова. Режисер – Олександр Шульгін. Оператори: Денис Мірчев, Олександр Суслов. Художник-постановник – Володимир Корсун. Перше публічне сповіщення: Телеканал «Юг», Бердянськ, 08.12.2009.

    Виробляється спільно з гуртком юних інспекторів руху. Основна мета програми – навчити дітей правил дорожнього руху та поведінки на дорозі. Їм у цьому допомагають дорослі. Цікаві конкурси-квести на знання правил дорожнього руху користуються шаленою популярністю. У них беруть участь як діти, так і дорослі.

    = Конкурс: «СВІТ ДИТИНСТВА» (програми для дітей)

    ►МЕСТО В ИСТОРИИ

    Історичні замальовки. 7’37’’; рос.; 2010. Телевиробник: ТРК «Юг» (Бердянськ).

    Автор сценарію – Андрій Токовенко. Режисер – Олександр Шульгін. Оператор та художник-постановник – Володимир Корсун. Перше публічне сповіщення: Телеканал «Юг», Бердянськ, 16.03.2009.

    Документальний серіал. Розповідь про відомі і малознайомі сторінки нашого південного регіону. Завдяки праці десятків фотографів минулого і позаминулого сторіччя, а також можливостям сучасної комп'ютерної графіки, глядач здійснює прогулянку по старовинному Бердянську і Ногайську. Історія знайомих будівель і зниклих пам'ятників, видатних людей: монархів, полководців, дипломатів, слуг государевих і народних, учених, поетів, патріотів, чиї імена вписані в історію міст і селищ.

    = Конкурси: «МІСТА УКРАЇНИ», «НАША ІСТОРІЯ», «Поетичне й патріотичне висвітлення образу малої батьківщини», «Розкриття таємниць історії», Конкурс студійних телеробіт, створених за допомогою професійного студійного світла, світлових технологій та дизайну

    ►УСЕ ШКЕРЕБЕРТЬ

    Щоденна дитяча пізнавальна програма. 9’40’’; укр., рос.; 2010. Телевиробник: ТРК «Юг» (Бердянськ).

    Автор сценарію та режисер – Олена Димшиц. Оператори: Денис Мірчев, Олександр Суслов. Художник-постановник – Володимир Корсун. Перше публічне сповіщення: Телеканал «Юг», Бердянськ, 02.03.2009.

    Маленькі глядачі телеканалу ранки та вечори проводять разом з програмою «Усе шкереберть». Дуже розумний, свідомий, але вкрай незалежний український Кіт Шкереберть – герой програми – разом з дітворою вчиться правилам поведінки, дізнається багато нового і цікавого від тітки Олени. Діти беруть участь у всіляких конкурсах, за що отримують призи і подарунки.

    = Конкурс: «СВІТ ДИТИНСТВА» (програми для дітей)



    Источник: КИЕВСКАЯ МЕЖДУНАРОДНАЯ ТЕЛЕРАДИОЯРМАРКА
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.