Навигация

Популярные статьи

Авторские и переводные статьи

Пресс-релизы

Регистрация на сайте


Опрос
Какие телеканалы вы смотрите чаще?







Нацрада помітила, що одна й та сама провидиця одночасно відповідає на платні дзвінки на різних каналах


8 апреля 2010 | Телекоммуникации / На украинском языке / Украина | Добавил: Сергей Никандров
Нацрада помітила, що одна й та сама провидиця одночасно відповідає на платні дзвінки на різних каналахНаціональна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 7 квітня ухвалила рішення про проведення позапланової перевірки ДКП ТРК «Київ». Рішення про перевірку було прийняте на підставі моніторингу Нацради, який зафіксував «трансляцію інтерактивних передач, в яких пропонується отримання інформації в телефонному режимі за гроші». У передачах «Знаки долі» на ТРК «Київ» 22 грудня 2009 року з 00.30 до 01.24 і «Таємниця долі» на телеканалі ТЕТ, яка йшла у цей же день з 00.08 до 06.01, брала участь одна й та сама людина - Валентина Нікитенко.

«Одночасна трансляція інтерактивних програм на різних каналах за участю однієї і тої самої людини означає те, що принаймні на одному з них транслювалась передача в запису, а не в режимі прямого інтерактивного ефіру. При цьому під час обох передач глядачам пропонувалося здійснювати платні дзвінки для отримання інформації. Оголошувала цю інформацію учасниця обох передач - Валентина Нікитенко», - ідеться у висновках моніторингу. Також зазначається, що жодна з програм не містила попередження про те, що програма йшла в запису. А відтак така форма діяльності є навмисним уведенням в оману глядачів і може мати ознаки карного злочину - шахрайства.

Призначивши перевірку ТРК «Київ», Нацрада водночас перенесла питання про проведення позапланової перевірки телеканалу ТЕТ, оскільки нещодавно на каналі відбулася планова перевірка. За словами представника каналу, пояснення щодо «Таємниці долі» канал уже надав, програму знято з ефіру. Питання щодо телеканалу ТЕТ перенесено до розгляду результатів планової перевірки, яке має відбутися на найближчих засіданнях регуляторного органу.

Источник: Спілка кабельного телебачення України
Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

Другие новости по теме:


 



Телепрограммы для газет и сайтов.
25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

Форум

Фоторепортажи

Авторская музыка

Погода

Афиша

Кастинги и контакты ТВ шоу

On-line TV

Партнеры

Друзья

Реклама

Статистика
Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.