Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Телекомпалата звертає увагу Нацради на нелегальні супутникові платформи


    25 марта 2010 | Телекоммуникации / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
    Президент Телекомунікаційної палати України Олександр Ляхов підтримує намір Національної ради з питань телебачення і радіомовлення скасувати список адаптованих телеканалів, про який повідомляла ТК. Але, на його думку, Нацраді слід також звернути увагу на скасування реєстрації дистрибуторів як суб'єктів інформаційної діяльності і присутність іноземних супутникових платформ в Україні, бо від цього страждають провайдери програмної послуги.

    «Ця вимога Нацради (реєстрація дистрибутора як суб'єкта інформаційної діяльності. - ТК) просто незаконна. Дистрибутор на вимогу Нацради має бути внесений до реєстру телерадіоорганізацій до яких він не може належати. Адже дистрибутори - це всього-на-всього агенти (представники) правовласників, але не телерадіоорганізації у визначенні, вказаному в законі. Всі ці формальні умови створюють штучні додаткові обмеження доступу до інформації», - заявляє Олександр Ляхов.

    Не менш болючим для провайдерів, за його словами, є питання діяльності в Україні іноземних супутникових платформ, більшість із яких працюють нелегально або напівлегально, не приносячи державі ніякого доходу. Водночас їхня діяльність зачіпає інтереси національних підприємств сфери платного телебачення, які змушені страждати від конкуренції з боку «сірих» провайдерів послуг. «Відповідно до закону про телебачення і радіомовлення держава повинна сповідувати політику протекціонізму відносно українських підприємств, тому захист їхніх інтересів - прямий обов'язок регулятора ринку», - додає пан Ляхов.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.