Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    У рамках представлення Річного звіту НКРЗ за 2009 рік. Реєстрація та ліцензування операторів і провайдерів у сфері телекомунікацій у 2009 році


    2 марта 2010 | Телекоммуникации / На украинском языке / Украина / Пресс-релизы | Добавил: Сергей Никандров
    У рамках представлення Річного звіту НКРЗ за 2009 рік. Реєстрація та ліцензування операторів і провайдерів у сфері телекомунікацій у 2009 роціУ 2009 році до Реєстру операторів, провайдерів телекомунікацій внесено 246 суб'єктів господарювання. Упродовж чотирьох років (2005-2009 рр.) ведення Реєстру внесено 1 тис. 775 суб'єктів господарювання, з них – 1 тис. 104 операторів та 671 провайдерів.

    Надходження до Державного бюджету України від зборів за видачу ліцензій на види діяльності у 2009 році склали 18 млн. 94 тис. грн. Основну частину коштів складали надходження за видачу ліцензій для здійснення діяльності з надання послуг рухомого (мобільного) телефонного зв’язку.

    У 2009 році НКРЗ видано 375 ліцензій на види діяльності в сфері телекомунікацій, переоформлено 67 ліцензій, видано 254 копії ліцензій.

    Станом на кінець 2009 року в Україні діяло 1 тис. 438 операторів, які здійснюють діяльність у сфері телекомунікацій на підставі ліцензій на види діяльності.

    Додаткова інформація

    Відповідно до статті 42 Закону України «Про телекомунікації», НКРЗ здійснює реєстрацію суб’єктів господарювання у сфері телекомунікацій, веде Реєстр операторів, провайдерів телекомунікацій.

    Источник: Прес група НКРЗ
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.