Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    У 2009 році регуляторна діяльність НКРЗ спрямована на поліпшення ситуації в галузі зв’язку в умовах фінансово-економічної кризи


    17 февраля 2010 | Телекоммуникации / На украинском языке / Украина / Пресс-релизы | Добавил: Сергей Никандров
    У 2009 році регуляторна діяльність НКРЗ спрямована на поліпшення ситуації в галузі зв’язку в умовах фінансово-економічної кризи
    У рамках представлення
    Річного звіту НКРЗ за 2009 рік


    У 2009 році регуляторна діяльність НКРЗ спрямована на поліпшення ситуації в галузі зв’язку в умовах фінансово-економічної кризи

    З метою зменшення фінансового навантаження на суб’єктів господарювання, НКРЗ упродовж 2009 року розроблено та зареєстровано Міністерством юстиції України нормативно-правові акти, спрямовані на поліпшення ситуації в галузі зв’язку в умовах фінансово-економічної кризи, а саме:

    - Порядок регулювання тарифів на загальнодоступні телекомунікаційні послуги. Даний документ запроваджує єдині засади формування тарифів на загальнодоступні телекомунікаційні послуги для всіх операторів, які їх надають і розташовані на території України та визначає механізм формування та встановлення тарифів на загальнодоступні телекомунікаційні послуги і поширюється на всіх операторів, які надають загальнодоступні телекомунікаційні послуги і розташовані на території України.

    - Граничні тарифи на загальнодоступні телекомунікаційні послуги. Документ дав можливість довести тарифи на міський телефонний зв’язок до рівня собівартості і частково компенсувати витрати телекомунікаційних компаній на надання послуг телефонного зв’язку у сільській місцевості, а також запровадити сучасні підходи щодо формування тарифної політики, шляхом диференціації розміру абонентної плати та вартості секунд розмови понад установлений ліміт для абонентів з почасовим обліком місцевих розмов у залежності від обсягу нетарифікованого часу.

    - Порядок взаєморозрахунків між операторами телекомунікацій за послуги доступу до ТМЗК, який удосконалює діючу схему здійснення взаєморозрахунків та враховує зміни, які вносились до Закону «Про телекомунікації» та міжнародні принципи регулювання ринку телекомунікацій згідно з законодавством ЄС.

    На початку 2009 року НКРЗ прийняла рішення від 20.01.09 № 1302 «Про зниження рівня Тарифів на роботи (послуги) Державного підприємства «Український державний центр радіочастот», пов’язані з користуванням радіочастотним ресурсом України та виділенням номерного ресурсу», відповідно до якого було знижено окремі позиції діючих Тарифів на роботи (послуги) УДЦР, які надаються підприємствам з державною формою власності або фінансуються з державного бюджету.

    Продовжуючи започатковану роботу, спрямовану на поліпшення ситуації в галузі зв’язку в умовах фінансово-економічної кризи, 21 січня 2010 року НКРЗ прийняла рішення № 18 відповідно до якого ліцензування діапазону 5250 – 5350 МГц для радіотехнології “широкосмуговий радіодоступ” здійснюватиметься в порядку надходження та розгляду заяв від операторів (без проведення тендеру, ст. 32 Закону України “Про радіочастотний ресурс України”).

    Источник: Прес група НКРЗ
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.