Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Запровадження в НКРЗ системи управління якістю


    3 февраля 2010 | Телекоммуникации / На украинском языке / Украина / Пресс-релизы | Добавил: Сергей Никандров
    Запровадження в НКРЗ системи управління якістю З метою підвищення якості послуг, що отримують споживачі, ефективності діяльності та використання бюджетних коштів, підвищення прозорості діяльності в НКРЗ розроблено та впроваджено систему управління якістю за стандартом ДСТУ ISO 9001:2000.

    У 2009 році відповідно до Плану заходів запровадження та забезпечення функціонування системи управління якістю в НКРЗ затверджено наказ «Про реалізацію процесного підходу в ході запровадження системи управління якістю в Національній комісії з питань регулювання зв`язку України» від 30.11.2009 № 202/нк, сформовано перелік адміністративних послуг, що надаються Комісією.

    Працівники НКРЗ пройшли навчання з питань практичних аспектів побудови системи управління якістю (СУЯ) в центральних органах виконавчої влади, структурним підрозділам НКРЗ надано учбові матеріали з питань запровадження СУЯ, розроблено документ «Процеси, пов`язані з управлінням діяльністю Національної комісії з питань регулювання зв’язку України».

    У цьому році НКРЗ заплановано проведення подальших заходів з впровадження системи управління якістю, а саме:

    - розробка структурними підрозділами НКРЗ блок-схем процесів, за якими здійснюватиметься діяльність підрозділів та відповідно до яких надаються адміністративні послуги;

    - підготовка пропозицій щодо впровадження процесного підходу у діяльності структурних підрозділів НКРЗ;

    - проведення засідань Робочої групи з питань запровадження та забезпечення функціонування системи управління якістю в НКРЗ щодо стану розроблення та запровадження документів системи управління якістю.

    Додаткова інформація

    Система управління якістю створюється відповідно до міжнародних стандартів ISO серії 9000 і спрямована на забезпечення високої якості продукції, процесів, робіт та послуг. Для організації та проведення робіт із створення та запровадження системи управління якістю в органах виконавчої влади обрано підхід, передбачений положеннями міжнародного стандарту ISO 9001:2000 (в Україні прийнятий як ДСТУ ISO 9001:2001).

    В основу організації державного управління у сфері надання послуг покладені принципи верховенства права, підзвітності органів виконавчої влади, консенсусу, прозорості та ефективності прийняття рішень. При цьому забезпечується задоволення інтересів усіх учасників, прийняття управлінських рішень та протидія проявам корупції.

    З урахуванням вимог зазначеного стандарту Кабінетом Міністрів України прийнято постанову від 11 травня 2006 року № 614 „Про затвердження Програми запровадження системи управління якістю в органах виконавчої влади”.

    Источник: Прес група НКРЗ
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.