Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Підписано Угоду між Національною комісією з питань регулювання зв’язку України і Профспілкою працівників зв’язку України


    23 января 2010 | Телекоммуникации / На украинском языке / Украина / Пресс-релизы | Добавил: Сергей Никандров
    Підписано Угоду між Національною комісією з питань регулювання зв’язку України і Профспілкою працівників зв’язку України22 січня 2010 року Голова НКРЗ Сергій Колобов, Голова Профспілки працівників зв’язку України Микола Стародуб підписали Угоду між Національною комісією з питань регулювання зв’язку України і Профспілкою працівників зв’язку України на 2010-2012 роки.

    У процедурі підписання взяли участь член НКРЗ Володимир Звєрєв, член НКРЗ Володимир Олійник, начальник ДП «Український державний центр радіочастот» Павло Слободянюк, заступник Голови Федерації профспілок України Сергій Кондрюк, представники Профспілки працівників зв’язку України та Федерації профспілок України, представники засобів масової інформації.

    Угода є нормативно-правовим актом, який регулює трудові відносини та забезпечує соціально-економічний захист працівників.

    За словами Голови НКРЗ Сергія Колобова, сторони домовилися розглядати, обговорювати і приймати узгоджені рішення на відповідному рівні з питань підвищення заробітної плати працівників, забезпечення зайнятості, поліпшення умов безпеки та охорони праці, а також встановлення мінімальних соціальних гарантій для працівників.

    Голова Профспілки працівників зв’язку України Микола Стародуб підкреслив, що переговорний процес щодо укладання Угоди носив конструктивний характер. Підготовлений проект Угоди обговорювався у трудових колективах, було враховано усі пропозиції та зауваження. У подальшому цей документ стане основою для укладання колективних договорів на підприємствах, установах та організаціях, які входять до сфери управління НКРЗ.

    Відповідно до підписаної Угоди НКРЗ захищатиме і представлятиме інтереси трудових колективів в органах державного управління, надаватиме пропозиції для врахування при підготовці законодавчих актів, змін і доповнень до законодавства України стосовно питань оплати праці, державної тарифної політики, надання пільг працівникам, посилення їх соціального захисту.

    Угода сприятиме регулюванню трудових відносин, соціального захисту працівників зв’язку відповідно до Закону України «Про колективні договори і угоди», Генеральної угоди між Кабінетом Міністрів України та профспілковими об’єднаннями України і законодавства України.

    По завершенню підписання Угоди відбувся брифінг за участі Голови НКРЗ, Голови Профспілки працівників зв’язку України, заступника Голови Федерації профспілок України, начальника УДЦР, представників Профспілки працівників зв’язку України та Федерації профспілок України, електронних та друкованих ЗМІ.

    Источник: Прес група НКРЗ
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.