Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    24 нормативно-правових актів НКРЗ зареєстровано Мін’юстом у 2009 році


    20 января 2010 | Телекоммуникации / На украинском языке / Украина / Пресс-релизы | Добавил: Сергей Никандров
    24 нормативно-правових актів НКРЗ зареєстровано Мін’юстом  у 2009 роціУ 2009 році 24 нормативно-правових актів, прийнятих НКРЗ було зареєстровано Міністерством юстиції України, з них – 14 нових, до 10 – внесено зміни до вже діючих.

    Упродовж року діяльність Національної комісії з питань регулювання зв’язку України спрямовувалася на поліпшення ситуації в галузі зв’язку в умовах фінансово-економічної кризи та вдосконалення регуляторної політики шляхом розробки та прийняття низки нормативно-правових актів, серед них:

    - Порядок доступу до кабельної каналізації електрозв’язку. Документ розроблено з метою лібералізації доступу до ККЕ, в тому числі і тієї, що перебуває у власності ВАТ «Укртелеком», створення організаційних умов для залучення інвестицій, збільшення обсягів послуг та підвищення їх якості.

    - Положення про надання дозволів на ввезення з-за кордону в Україну радіоелектронних засобів та випромінювальних пристроїв та Порядок реалізації в Україні радіоелектронних засобів та випромінювальних пристроїв. Документи дозволили впровадити Інформаційну систему обліку мобільних терміналів (код ІМЕІ) та вирішити проблему «сірих» схем в імпорті і торгівлі мобільними телефонами, а також здійснити дієвий контроль за сплатою відповідних податків та зборів.

    - Порядок регулювання тарифів на загальнодоступні телекомунікаційні послуги та Порядок регулювання тарифів на універсальні послуги поштового зв’язку. Документи запроваджують єдині засади формування тарифів на надання цих послуг зв’язку для всіх операторів, які розташовані на території України.

    - Порядок взаєморозрахунків між операторами телекомунікацій за послуги доступу до ТМЗК. Документ удосконалив попередньо діючу схему здійснення взаєморозрахунків, враховуючи зміни, які вносились до Закону «Про телекомунікації» і інших нормативно-правових актів. Порядок відповідає міжнародним принципам регулювання ринку телекомунікацій згідно з законодавством ЄС.

    У 2010 році Національна комісія з питань регулювання зв’язку України планує розробити 37 нормативно-правових актів.

    Додаткова інформація
    Рішення НКРЗ № 1796 від 10.12.09 «Про затвердження Плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2010 рік»

    Источник: Прес група НКРЗ
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.