Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Оператор телекомунікацій «Медіа-транзит» перейде на інший супутник і розширить свої послуги


    5 января 2010 | Телекоммуникации / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
    Український оператор телекомунікацій «Медіа-транзит» у середині січня припиняє надавати телекомунікаційні послуги з допомогою супутника Sirius 4. Цю інформацію ТК підтвердив керівник компанії Сергій Ягода.

    За його словами, «Медіа-транзит» готується до переходу на інший супутник і розширення послуги. Угода має бути підписана до кінця січня. «Ми будемо формувати новий пакет, насамперед підніматимемо сигнал тих каналів, які зараз піднімаються з-за кордону. Канали, які ми підіймали на Sirius 4, перейшли на інші транспондери», - зазначив пан Ягода.

    Раніше інтернет-видання «Телепростір» з посиланням на польське інтернет-видання Satkurier повідомляло, що «Медіа-транзит» швидше за все припиняє своє існування. Зараз оператор обслуговує транспондер EG6 (12,737 ГГц, поляризація вертикальна, SR 6000, FEC 3/4; DVB-S/QPSK) на супутнику Sirius 4 і здійснює трансляцію лише трьох каналів: «Малятко-ТВ», English Club TV i «Буковина».

    Однак «Малятко-ТВ» вже змінив оператора на «Укркосмос» і перейшов на супутник Hellas Sat 2, а English Club TV уже тестується на новій частоті супутника Sirius 4. Нагадаємо, що 1 листопада від послуг «Медіа-транзиту» відмовилися канали «Меню-ТВ», «Турбюро», 2Т, «КіКо», «Планета» і «Світ», що перейшли в «Укркосмос» на супутник Hellas Sat 2.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.