Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    НКРЗ погодила проект нормативно-правового акта, відповідно до якого Концерн РРТ не підлягає приватизації


    25 декабря 2009 | Телекоммуникации / На украинском языке / Украина / Пресс-релизы | Добавил: Сергей Никандров
    НКРЗ погодила проект нормативно-правового акта, відповідно до якого Концерн РРТ не підлягає приватизаціїСьогодні, 24 грудня 2009 року, на черговому засіданні НКРЗ схвалено проект листа до Комітету з питань транспорту і зв’язку Верховної Ради України із позицією НКРЗ щодо проекту Закону України «Про внесення змін до Закону України «Про перелік об’єктів права державної власності, що не підлягають приватизації» (щодо Концерну радіомовлення, радіозв’язку та телебачення)» (реєстр. № 5408 від 04.12.09).

    Головною метою законопроекту є посилення контролю держави за збереженням та використанням майна підприємства, що має загальнодержавне значення і не підлягає приватизації, створення умов для безперешкодного провадження ним діяльності, яка визначена частиною другою статті 5 Закону України «Про приватизацію державного майна».

    Додаткова інформація

    04.12.09 Кабінет Міністрів України зареєстрував у Верховній Раді України проект Закону України "Про внесення зміни до Закону України "Про перелік об'єктів права державної власності, що не підлягають приватизації" (щодо Концерну радіомовлення, радіозв’язку та телебачення)» (реєстр. № 5408).

    Законопроект розроблено Міністерством економіки України на виконання частини першої доручення Кабінету Міністрів України від 26.08.2009 № 1379 про надання пропозицій щодо внесення змін у додаток 1 до Закону України "Про перелік об’єктів права державної власності, що не підлягають приватизації" в частині визначення Концерну радіомовлення, радіозв’язку та телебачення державним об’єктом, що не підлягає приватизації.

    Основним видом діяльності Концерну РРТ є надання послуг з технічного обслуговування та експлуатації телекомунікаційних мереж, мереж супутникового, ефірного теле- та радіомовлення, проводового радіомовлення та багатоканальних телемереж; надання в користування місцевих, міжміських, міжнародних каналів електрозв’язку, каналів супутникового, ефірного теле- та радіомовлення, каналів мовлення багатоканальних телемереж; здійснення трансляції або ретрансляції програм телерадіомовлення; надання телекомунікаційних послуг споживачам; надання послуг операторам цифрових телекомунікаційних мереж; здійснення діяльності у сфері цифрових мультимедійних послуг; здійснення діяльності оператора та провайдера телекомунікаційних багатоканальних телемереж.

    Концерн РРТ забезпечує розповсюдження понад 90 % програм теле- та радіомовлення в межах України, а також майже 99 % програм радіомовлення на інші країни світу завдяки своїм унікальним спорудам – надпотужним радіопередавачам, вежам, опорам, радіорелейним станціям.

    Источник: Прес група НКРЗ
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.