Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    НКРЗ підтримала законопроект, спрямований на впорядкування плати за телекомунікаційні послуги


    11 декабря 2009 | Телекоммуникации / На украинском языке / Украина / Пресс-релизы | Добавил: Сергей Никандров
    10 грудня на черговому засіданні НКРЗ схвалено проект листа до Комітету з питань транспорту і зв’язку Верховної Ради України із позицією НКРЗ щодо проекту Закону України «Про внесення змін до статті 39 Закону України «Про телекомунікації» (щодо впорядкування плати за телекомунікаційні послуги)» (реєстр. № 5377 від 25.11.2009), поданого народним депутатом України Гриценко А.С.

    Запропонований проект Закону спрямований на посилення державного захисту інтересів споживачів щодо тарифікації телекомунікаційних послуг.

    Стягнення операторами або провайдерами телекомунікацій плати за послуги, які абонентами (споживачами) отримані не в повному обсязі, порушує один з принципів тарифного регулювання на ринку телекомунікацій України, який визначає, що стягнення почасової плати повинно здійснюватись за фактичний час отримання споживачем телекомунікаційних послуг (пункт 5 статті 67 Закону України «Про телекомунікації»).

    З метою уникнення неоднозначного трактування відповідних норм у подальшому, НКРЗ уточнила редакцію проекту Закону, а саме, після слів «тарифні одиниці часу» доповнила словами «за фактичний час отримання споживачем телекомунікаційних послуг».

    Додаткова інформація

    Редакція запропонована НКРЗ:

    «Стаття 39. Обов’язки операторів і провайдерів телекомунікацій

    3. У разі якщо оператор, провайдер телекомунікацій встановлює плату за телекомунікаційні послуги згідно з почасовими тарифами, то при нарахуванні плати за кожну таку послугу він зобов’язаний враховувати лише повні тарифні одиниці часу за фактичний час отримання споживачем телекомунікаційних послуг.

    Редакція запропонована народним депутатом України Гриценко А.С.:

    «Стаття 39. Обов’язки операторів і провайдерів телекомунікацій

    3. У разі якщо оператор, провайдер телекомунікацій встановлює плату за телекомунікаційні послуги згідно з почасовими тарифами, то при нарахуванні плати за кожну таку послугу він зобов’язаний враховувати лише повні тарифні одиниці часу».

    Чинна редакція:

    «Стаття 39. Обов’язки операторів і провайдерів телекомунікацій

    3. У разі якщо оператор, провайдер телекомунікацій встановлює плату за телекомунікаційні послуги згідно з почасовими тарифами, то при розрахунках із споживачами він зобов’язаний враховувати лише повні тарифні одиниці часу».

    Источник: Прес група НКРЗ
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.