Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    НКРЗ: Рішення про відміну тендеру на отримання ліцензії на користування радіочастотним ресурсом для впровадження радіотехнології «Цифровий стільниковий радіозв’язок ІМТ-2000 (UMTS)»


    28 ноября 2009 | Телекоммуникации / На украинском языке / Украина / Пресс-релизы | Добавил: Сергей Никандров
    Про відміну тендеру (відкритого аукціону) на отримання ліцензії на користування радіочастотним ресурсом для впровадження радіотехнології
    «Цифровий стільниковий радіозв’язок ІМТ-2000 (UMTS)»


    Сьогодні, 27 листопада ц.р., на позаплановому засіданні НКРЗ розглядалося питання щодо відміни тендеру (відкритого аукціону) на отримання ліцензії на користування радіочастотним ресурсом України для впровадження радіотехнології „Цифровий стільниковий радіозв’язок ІМТ-2000 (UMTS)”.

    «Враховуючи Указ Президента України від 25.11.09 «Про призупинення дії деяких положень розпорядження Кабінету Міністрів України від 11 листопада 2009 року № 1361» та на виконання припису Генеральної Прокуратори України від 26.11.09 «Про усунення порушень чинного законодавства», а також відсутність підтвердження Міністерством оборони України вивільнення смуг радіочастот, які є лотом тендеру (відкритого аукціону) Комісія прийняла рішення відмінити тендер» – зазначив Голова НКРЗ Сергій Колобов.

    Рішенням НКРЗ було також дано відповідні доручення щодо повернення операторам Тендерної гарантії.

    «Ця процедура у нас відпрацьована. У Державному казначействі України відкрито спеціальний рахунок НКРЗ. На основі нашого сьогоднішнього рішення буде направлено лист до казначейства, згідно якого будуть повернуті тендерні гарантії» – наголосив член НКРЗ Володимир Олійник.

    При прийнятті рішення НКРЗ було враховано позицію операторів, які подали заяви на участь у тендері.

    «Я маю надію, що найближчим часом тендер відбудеться. В умовах, які склалися сьогодні, ми розуміємо, що проводити конкурс буде не доречно. Ми розуміємо, що Міністерство оборони нам ці частоти практично не дасть, а тому треба вирішити цей конфлікт і повернутися до тендеру за більш прозорих та зрозумілих умов» – сказав Олег Проживальський – директор з корпоративного управління та контролю ЗАТ «Український мобільний зв’язок».

    Президент ЗАТ «Київстар Дж.Ес.Ем.» Ігор Литовченко наголосив: «Насамперед ми дякуємо Комісії за те, що вона зробила усе можливе для того, щоб тендер відбувся. Звичайно, хотілося б сьогодні взяти участь у тендері, але ми розуміємо, що стали заручниками політичної боротьби. Ми обов’язково будемо підтримувати Комісію в подальшому».

    «Я хотів би в першу чергу подякувати всім Вам за ту титанічну роботу, яка була проведена для того, щоб тендер відбувся. Хочемо підкреслити, що дійсно назрів час для ліцензії третього покоління і ми готові підтримувати і впроваджувати цей стандарт. За сьогоднішніх умов неможливо провести тендер. Ми будемо підтримувати позицію НКРЗ й надалі. Сподіваємося, що тендер відбудеться у найближчому майбутньому» – відзначив Тансу Єен – Головний виконавчий директор ТОВ «Астеліт».

    Рішення НКРЗ було прийнято одноголосно.

    По завершенню позапланового засідання відбувся брифінг за участі Голови та членів НКРЗ, представників операторів мобільного зв’язку ЗАТ «Київстар Дж.Ес.Ем.», ТОВ «Астеліт», ЗАТ «Український мобільний зв’язок», електронних та друкованих ЗМІ.

    Источник: Пресс-служба НКРЗ
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.