Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Врегулювання виділення обмеженого номерного ресурсу


    12 ноября 2009 | Телекоммуникации / На украинском языке / Украина / Пресс-релизы | Добавил: Евгений Ленов
    Сьогодні, 12 листопада 2009 року, на черговому засіданні НКРЗ взято за основу проект змін до Положення про державне регулювання номерного ресурсу телекомунікаційної мережі загального користування України, затвердженого рішенням НКРЗ від 01.06.2007 № 769 та зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 20.06.2007 за № 679/13946.

    Проект змін до Положення передбачає доповнення його новим розділом «Розподіл номерного ресурсу у разі перевищення потреб операторів».

    Відповідно до проекту змін до Положення, перевищенням потреби операторів у номерному ресурсі над його наявністю є такий стан, за яким видача висновків спеціалізованою установою у повному обсязі за зверненнями оператора (операторів) неможлива або призведе до вичерпання вільного номерного ресурсу в цифровому фрагменті.

    У цьому випадку, на підставі наданих УДЦР даних стосовно кількості звернень операторів, виду номерного ресурсу та території використання, НКРЗ окремим рішенням призупиняє видачу висновків та розпочинає процедуру розподілу обмеженого номерного ресурсу, визначену цим розділом.

    Перевищення потреби у вільному номерному ресурсі можливе по всіх видах номерного ресурсу, як мережевого призначення – ідентифікаційних кодів мереж, кодів мереж призначення, кодів послуг, кодів мереж сигналізації, так і номерного ресурсу місцевих телекомунікаційних мереж – абонентських та скорочених номерів, кодів пунктів мережі сигналізації.

    Відповідно до рішення НКРЗ, вищезазначений документ взято за основу та буде оприлюднено на офіційному веб-сайті Комісії для громадського обговорення.

    Источник: Пресс-служба НКРЗ
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.