Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Роз’яснення стосовно оформлення спорів між замовником та власником ККЕ


    16 октября 2009 | Телекоммуникации / Пресс-релизы / Украина / На украинском языке | Добавил: Евгений Ленов
    Національна комісія з питань регулювання зв’язку України отримує листи від операторів телекомунікацій та інших суб’єктів господарювання з проханням надати роз’яснення стосовно оформлення спорів між замовником та власником кабельної каналізації електрозв’язку (далі – ККЕ) відповідно до п. 5.8 Порядку доступу до кабельної каналізації електрозв’язку (далі – Порядок) та переліку документів, що підтверджує факт існування такого спору.

    НКРЗ роз’яснює:

    Порядок досудового врегулювання спорів між замовником та власником кабельної каналізації електрозв’язку визначений розділом ІV Порядку. Пунктом 4.1. Порядку визначено що “Досудове врегулювання спорів між сторонами (замовником та власником ККЕ), які виникають на будь-яких етапах підготовки та виконання договору, вирішуються шляхом проведення двосторонніх консультацій та переговорів. Консультації та переговори проводяться уповноваженими представниками замовника та власника ККЕ після попереднього повідомлення однієї зі сторін про ініціювання проведення переговорів”.

    Пунктом 4.2. Порядку також визначено “Якщо за результатами переговорів остаточно з’ясовано, що сторони договору не можуть дійти згоди, розбіжності сторін оформлюються у вигляді протоколу розбіжностей, після чого заявник може подати письмове звернення на адресу НКРЗ щодо досудового вирішення спору відповідно до процедури, визначеної чинними нормативно–правовими актами”.

    Порядок розгляду звернень операторів щодо спору визначено розділом 6 Правил взаємоз’єднання телекомунікаційних мереж загального користування, затверджених рішенням НКРЗ 08.12.2005 та зареєстрованих в Міністерстві юстиції України 27 січня 2006 року за № 71/11945 (зі змінами), зокрема пунктом 6.12 передбачено, що “Одночасно з поданням до НКРЗ заявник зобов’язаний в повному обсязі направити копію звернення щодо спору на адресу іншої сторони спору”.

    Таким чином, факт існування спору підтверджується письмовим зверненням заявника до НКРЗ відповідно до Порядку доступу до ККЕ та Правил взаємоз’єднання телекомунікаційних мереж загального користування.

    Источник: Пресс-служба НКРЗ
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.