Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Нацрада призначила перевірки телерадіоорганізацій багатоканальних цифрових мереж


    17 сентября 2009 | Телекоммуникации / Пресс-релизы / Украина / На украинском языке | Добавил: Евгений Ленов
    На черговому засіданні, що відбулося сьогодні у Національній раді з питань телебачення і радіомовлення, ухвалено рішення про проведення комплексних перевірок телерадіокомпаній і провайдерів програмної послуги, що ведуть мовлення у багатоканальних цифрових мережах.


    Відповідальний секретар Національної ради Владислав Лясовський повідомив журналістам, що це рішення викликане нещодавнім обговоренням питань, пов’язаних із впровадженням в Україні суспільного та цифрового мовлення, в Раді національної безпеки і оборони України.

    „До 20015 року залишилося зовсім мало часу, а впровадження цифрового мовлення в Україні гальмується. На жаль, ми можемо констатувати певні кризові явища, які вплинули на розвиток цифрового телебачення. Сьогодні йде активна робота щодо вироблення нової програми дій, і перше рішення Національної ради – це провести повний моніторинг і перевірку всіх компаній, які мали можливість працювати у цій сфері упродовж різних термінів”, – зазначив він.

    Другий, позитивний момент, на який звернув увагу Владислав Лясовський, це подолання певних розбіжностей між різними державними органами, які опікуються впровадженням цифрових технологій в Україні. „Сьогодні ми маємо констатувати певні спільні позиції щодо Плану розвитку цифрового телебачення і з Мінтрансом, і з нашими колегами з НКРЗ, з Кабінетом Міністрів, і врешті-решт з РНБО. Дуже важливо знаходити спільні рішення і з індустрією, з телеканалами, які будуть працювати в цифрі”, –заявив відповідальний секретар Національної ради.

    Найближчим часом, сказав Лясовський, буде створено робочу групу, в яку входитимуть представники державних інституції телерадіоінформаційної галузі та представники телеіндустрії. „Незабаром ми зможемо надати повну інформацію стосовно плану наших заходів щодо впровадження цифрового телебачення на найближчий період, з огляду на рішення, яке буде ухвалене Радою національної безпеки і оборони України”, – наголосив він.

    Источник: Прес-служба Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.