Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Мінюстом зареєстровано Положення про радіочастотний моніторинг у смугах радіочастот загального користування


    18 августа 2009 | Телекоммуникации / Пресс-релизы / Украина / На украинском языке | Добавил: Евгений Ленов
    7 серпня 2009 року за № 741/16757 Міністерством юстиції України зареєстровано Положення про радіочастотний моніторинг у смугах радіочастот загального користування.

    Як відомо, 16 липня ц.р. рішенням НКРЗ № 1599 затверджено та подано на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України Положення про радіочастотний моніторинг у смугах радіочастот загального користування (далі – Положення).

    Відповідно до Положення про радіочастотний моніторинг здійснює Державне підприємство «Український державний центр радіочастот» (далі – УДЦР). При здійсненні радіочастотного моніторингу УДЦР взаємодіє з Державною інспекцією зв’язку, Генеральним штабом Збройних Сил України, правоохоронними органами та іншими відомствами за погодженням НКРЗ.

    Основними завданнями радіочастотного моніторингу є збирання, оброблення, збереження та аналіз інформації щодо присвоєння та зайнятості смуг радіочастот загального користування, визначення відповідності параметрів випромінювання РЕЗ (ВП) та надання рекомендацій щодо приведення параметрів РЕЗ (ВП) до встановлених норм, підготовка рекомендацій для впровадження нових радіотехнологій, здійснення міжнародно-правового захисту інтересів України з питань використання РЧР та співробітництва з питань міжнародного радіочастотного моніторингу, інших.

    Радіочастотний моніторинг у смугах радіочастот загального користування здійснюється за рахунок користувачів РЧР. Оплата робіт, пов’язаних з радіочастотним моніторингом здійснюється користувачами РЧР щомісячно на підставі договору з УДЦР відповідно до законодавства. Кожний користувач РЧР укладає договір про проведення радіочастотного моніторингу у смугах радіочастот загального користування із УДЦР за Тарифами, затвердженими НКРЗ у встановленому порядку.

    За наслідками проведення радіочастотного моніторингу УДЦР надає до НКРЗ результати попереднього аналізу та відповідні пропозиції стосовно ефективності використання розподілених смуг радіочастот, можливості використання конкретних смуг радіочастот для розвитку існуючих або впровадження новітніх радіотехнологій, пропозиції щодо внесення змін до Національної таблиці розподілу смуг радіочастот України, Плану використання радіочастотного ресурсу України та інших нормативно-правових актів.

    Положення про радіочастотний моніторинг у смугах радіочастот загального користування набирає чинності з моменту його офіційного опублікування.
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.