Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    НКРЗ розробить Порядок формування тарифів на доступ до ККЕ


    13 августа 2009 | Телекоммуникации / Пресс-релизы / Украина / На украинском языке | Добавил: Евгений Ленов
    13 серпня 2009 року член НКРЗ Артюшенко Л.В. взяла участь у засіданні Антимонопольного комітету України стосовно надання рекомендацій НКРЗ щодо запобігання порушення законодавства про захист економічної конкуренції операторами телекомунікацій при наданні послуги доступу до кабельної каналізації електрозв’язку.

    Відповідно до вимог статей 18, 57 Закону України “Про телекомунікації”, розпорядження Кабінету Міністрів України від 17.07.2009 № 833-р “Питання доступу до кабельної каналізації електрозв’язку” 23.07.09 рішенням НКРЗ № 1607 затверджено «Порядок доступу до кабельної каналізації електрозв’язку» та зареєстровано Міністерством юстиції України 06.08.09 за № 736/16752.

    Порядком доступу до ККЕ передбачено, що розмір плати за нагляд власником та щомісячна плата за використання ККЕ визначається власником, на основі собівартості цих робіт з урахуванням отримання власником ККЕ прибутку, на договірних засадах із замовниками.

    На думку Антимонопольного комітету України, відсутність для суб’єктів господарювання, зокрема тих, які мають ознаки монопольного (домінуючого) становища при взаємоз’єднанні телекомунікаційних мереж, єдиного механізму формування тарифів на послугу доступу до ККЕ може створити умови для встановлення цими суб’єктами такого розміру плати, який неможливо було б встановити за умов існування значної конкуренції на ринку.

    Керуючись пунктом 5 частини третьої статті 7 Закону України «Про Антимонопольний комітет України», з метою запобігання порушення законодавства про захист економічної конкуренції, Антимонопольний комітет України рекомендував Комісії розробити Порядок формування тарифів на послугу доступу до кабельної каналізації електрозв’язку.

    НКРЗ погодилася з прийнятими рекомендаціями та у найкоротший термін розробить відповідний нормативно-правовий документ.
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.